SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Majda: Sabina je z dekleti manipulirala #video

1,05

termometer

majda

Majda, ki je v petek zapustila šov The Biggest Loser Slovenija, se je ob ponovnem prihodu v hišo sprva počutila precej nezaželeno. Še posebej se ji je zamerila Sabina, o kateri ima že nekaj časa svoje mnenje.

Majda je bila ob vrnitvi v hišo The Biggest Loser Slovenija precej razočarana nad odnosi tekmovalcev. Najbolj so jo razočarala dekleta iz modre skupine, ki so ji dala jasno vedeti, da je med njimi nezaželena. Majda priznava, da je niso niti pozdravile, izjema je bila le Mojca.

[video: 67119 / ]

A po Majdinem mnenju je bila za takšne odnose v največji meri kriva Sabina, ki je z dekleti nekoliko manipulirala. "Mislim, da je Sabina z dekleti malo manipulirala, skoraj prepričana sem, da je. Ne vem, kaj se je zgodilo med tekmovalci ob mojem prihodu, a karkoli je že bilo, ne moreš tako zelo zameriti. Če se pogovoriš in če se ti nekdo opraviči, potem moraš iti prek tega," je prepričana Majda, ki je priznala, da so se odnosi po Sabininem odhodu precej spremenili. "Po njenem odhodu so se odnosi spremenili, tako s fanti kakor tudi z mano je bilo druženje takšno, kot je treba. Dekleti sta se začeli družiti."

[video: 67120 / ]

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin