Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 11. 2017,
18.24

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Nedelja, 12. 11. 2017, 18.24

6 let, 5 mesecev

"Kristjan ni dojel, da je Henrik poseben človek"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13
henrik | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Robi je v ekipi rdečih veljal za glavnega motivatorja in vodjo skupine. Po prihodu Henrika v rdečo ekipo je poskrbel za to, da so ga vsi člani lepo sprejeli, kljub temu da se je občasno dogajalo, da sta imela s Kristjanom kakšen kratek stik v komunikaciji.

"Henrik je poseben človek in predvsem ga je treba razumeti. Midva sva se na začetku veliko pogovarjala, še preden sva prišla v hišo, ker sva se videvala na avdicijah, a ko sva prišla v hišo, sva imela kakšen teden distance drug do drugega, saj se mi je zdelo, da ni pristopen, ker je bil v modri ekipi. Ko je prišel v rdečo ekipo, smo ga vsi sprejeli z odprtimi rokami in bili smo veseli," je bil odkrit Robi.

Želeli smo, da se trudi na treningih 

"Henrik je res poseben in tega Kristjan na primer ni dojel, nenehno sta se prepirala. Čeprav sta delovala kot prijatelja, sta se občasno pa malo 'špikala'. Mi smo od Henrika želeli samo eno stvar: da bi treniral z nami. Nataša je imela poseben sistem - če bo kdo na treningu vmes nehal delati in ne bo naredil vseh vaj, potem bo to pomenilo, da bo vsa skupina ponavljala vaje. In tega si seveda nismo želeli. Če smo se lahko fantje trudili, še posebej pa dekleta, zakaj se ne bi še Henrik," je bil odločen Robi, ki je ob prihodu v rdečo ekipo Henrika izjemno lepo sprejel, Henrik pa je že hitro po "selitvi" k rdečim priznal, da se v njihovi ekipi počuti veliko bolje, kot se je počutil pri modrih.

Kljub temu da se je Henrik prehranjeval po svojem sistemu, pa mu Robi pri tem čisto nič ne očita. "Res je, da se je prehranjeval po svoje, a je bil na vsakem tehtanju boljši od preostalih, tako da ... Ali ima resnično pet življenj ali pa je res brihten na svoj način," je še dodal Robi, ki s Henrikom v šovu ni imel nobenih težav.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte