Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 11. 2017,
6.37

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,38

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Sobota, 18. 11. 2017, 6.37

6 let, 5 mesecev

Kristjan: Da bi bila Indira moja punca, lahko samo sanjam #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,38
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Kristjan se po šestih tednih poslavlja iz šova The Biggest Loser Slovenija in bo hujšanje nadaljeval doma. Koga bo ob odhodu iz hiše najbolj pogrešal in komu najbolj privošči zmago?

"Zmago bi najbolj privoščil Indiri, ki se zares najbolj trudi in ona bi zares hotela, da ji uspe v tem," je po odhodu iz šova dejal Kristjan.

Nad njegovim odgovorom ni bil presenečen Henrik, ki je že ves čas namigoval, da sta Kristjan in Indira več kot le sotekmovalca. "Seveda bo navijal za Indiro, ker imata osebno intimni odnos in jaz to čisto razumem," je bil odkrit Henrik, njegovih besed pa ni potrdil Kristjan, ki še naprej vztraja, da sta z Indiro zgolj prijatelja. "Zgolj prijatelja sva," je bil jasen. 

"Indira je moja prijateljica in jo zelo spoštujem, ker je izjemna oseba. Več od tega ne morem povedati, ker potem bi lagal."

Henrik seveda ni mogel iz svoje kože in je prepričan, da Indira niti najmanj ne bo pogrešala Kristjana. "Mislim, da ga ne bo pogrešala, ker je bil samo njena copata, ona ima svojega fanta doma in sem prepričan, da tudi ko bo konec šova, ne bosta nadaljevala svojega razmerja."

In če Henrik pravi, da Indira ne bo pogrešala Kristjana, pa je jasno, da bo Kristjan njo še kako pogrešal. "Najbolj bom pogrešal njen nasmeh. Njeno energijo, vedno je bila dobre volje. Vedno je bila razpoložena za šalo. Seveda bom pogrešal tudi njeno kuhanje, ker zelo dobro kuha. Zelo dobra punca je, dobrega srca in zato si želim, da bi ona zmagala."

Kljub temu da se je v zadnjih tednih zelo zbližal z Indiro, pa Kristjan vztraja, da je med njima zgolj prijateljstvo. "Med nama je ena takšna naravna kemija. O tem, da bi bila Indira moja punca, o tem lahko samo sanjam za zdaj," je za konec dodal Kristjan.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte