Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 10. 2017,
22.22

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,98

2

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 13. 10. 2017, 22.22

6 let, 6 mesecev

Kaj so pokazali rezultati zdravniških testov?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,98

2

ZVD | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so bili vse do danes močno na trnih, saj niso vedeli, kaj bodo pokazali rezultati zdravniških testov. Številne je bilo strah, da bi se morali posloviti že po prvem pravem treningu.

"Dobili smo rezultate zdravniških testov in pri nekaterih so bili prav skrb vzbujajoči," je po testiranjih dejala asist. Maja Mikša, dr. med. z Zavoda za varstvo pri delu, ki ves čas skrbno bdi nad našimi tekmovalci.

Številni so bili seveda močno zaskrbljeni, skrbelo jih je, da njihovi rezultati ne bodo dovolj dobri, da bi sploh lahko ostali v šovu. "Ko je zdravnica povedala, da so rezultati skrb vzbujajoči, sem se kar malo ustrašil, predvsem zaradi mojega kolena," je bil v skrbeh Aleš.

ZVD | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Zdravnica jim je sporočila, da bodo rezultate dobili osebno v hišo. Napetost je naraščala in vsi so se začeli spraševati, kdo bi utegnil biti tisti, ki je imel najslabše rezultate na zdravniških testih. Še najbolj je bila v skrbeh najstarejša tekmovalka Marija. "Dejansko me skrbi, ali bodo rezultati sploh ustrezni, da bom lahko nadaljevala šov," je bila vidno v skrbeh. "Priznam, da se počutim kar ogroženo."

Vse do treninga z Janom in Natašo so bili povsem na trnih. Negotovost se je močno čutila in vsi so bili v mislih zgolj in samo v pričakovanju rezultatov. Bo kdo odšel domov? Bodo rezultati dovolj dobri? Takšna in drugačna vprašanja so se porajala tekmovalcem.

Nato pa končno trening in mučno čakanje se je končalo. "Danes ste imeli zdravniške preglede, kajne," jim je bodrilno dejala Nataša. "Kakšni so vaši občutki, vas je kaj strah?" Najbolj strah je bilo Aleša. "Skrbi me za koleno. Mislim, da vsakega v hiši skrbi, da bi šel že danes domov. Prav vsak ima določene težave."

Sledilo je veliko olajšanje. "Za vas imam dobro novico," je začela Nataša. "Vaši izvidi so bili v redu, tako da lahko vsi nadaljujete delo in treninge."

Vsi so se močno oddahnili, še najbolj pa Marija. "Zdaj sem si pošteno oddahnila, ker vem, da bom lahko nadaljevala in dosegla cilj, ki sem si ga zadala."

Zdravniški rezultati so bili torej ustrezni in zdaj gre zares. Treningi so vsak dan bolj naporni in le močna volja in vztrajnost jih bosta pripeljali do odličnih rezultatov.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte