Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 11. 2017,
22.10

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sreda, 8. 11. 2017, 22.10

6 let, 5 mesecev

Iztok pojedel mesni narezek, modri spet zmagali #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
iztok | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Na tokratni skušnjavi je bilo vse v stilu vojaškega tedna: hrana je bila zakopana v zemlji, obroki pa so bili takšni, kot so jih vajeni vojaki na služenju vojaškega roka.

Do zdaj so bili tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija vajeni, da jih je na vsaki skušnjavi hrana že čakala na krožnikih, tokrat pa je bila zgodba povsem drugačna in povsem v stilu vojaškega tedna.

"Na tem travniku so še iz časov zmagovitih bitk na Rupnikovi liniji ostali zakopani dnevni suhi vojaški obroki. Strokovno so se imenovali SDO. No, vaši obroki so bili zakopani danes zjutraj. Na voljo imate lopato in deset minut časa, da najdete, odkopljete in pojeste kar največ SDO-jev. Vsak najdeni paket prinesete na izhodiščno mesto, mi pa bomo radodarno dodali še kos belega kruha," je na začetku skušnjave dejala Špela in dodala: "Današnja nagrada je pol kilograma manj na tehtanju, poražena ekipa pa bo dobila pet sekund pribitka na jutrišnjem izzivu."

A že kaj hitro je bilo jasno, da skušnjava za modro ekipo ne bo preveč zahtevna, saj so se rdeči že takoj na začetku odločili, da ne skušnjavi sploh ne bodo sodelovali. "Vse težje je shujšati, vsakega pol kilograma gre težko dol in mislim, da bodo tudi modri kmalu ugotovili, da ni najbolje sodelovati na skušnjavi," je dejal Aleš.

Modri zmagali na lahek način

Modri so se torej lotili skušnjave in že takoj po prihodu na travnik je Iztok odkril prvi SDO in ga prinesel na mizo. V zemljo je bil zakopan mesni narezek, ki ga je hitro odprl in pojedel, zraven pa seveda še kos belega kruha. "Po hitri oceni bi rekel, da sem zaužil kakšnih 400 kalorij, kar pomeni, da bom preskočil večerjo. Mislim, da se to ne bi smelo poznati tehtnici," je dejal Iztok, ki se je tako žrtvoval za ekipo in ji priboril pol kilograma manj na petkovem tehtanju in pet sekund prednosti na jutrišnjem izzivu.

iztok | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Se bo rdečim zares obrestovala taktika, da se izognejo hrani na skušnjavi in tako v petek tehtajo manj kot modri?

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte