Indira: Aleksandar vsak večer bere Vanesino pismo #video

Na zadnjem tehtanju šova The Biggest Loser Slovenija sta se morala posloviti kar dva člana rdeče ekipe, odšla sta Vanesa in Robi. Indira pa je razkrila, da Aleksandar še zdaj ne more preboleti Vanesinega slovesa.

Indira: Aleksandar vsak večer bere Vanesino pismo #video
Foto: Planet TV

Ekipa rdečih je po petkovem tehtanju še nekoliko oslabljena, saj je izgubila kar dva svoja člana, in v ekipi je zavladala velika praznina. Vaneso še posebej pogreša Aleksandar, ki se je ob branju njenega pisma celo razjokal. "Mislim, da je Vanesa vsakemu dvigala moralo v hiši," je bila iskrena Indira. "Pri Aleksandru pa se to zelo opazi, saj jo zelo pogreša. Ko je šla domov, nam je pustila pismo in on ga vsako noč bere, tudi razjokal se je, ko smo to pismo prebrali, čustveno je zelo navezan nanjo."

[video: 66168 / ]

Aleksandrovo odsotnost je na treningu opazila tudi Mojca, ki je povedala, da nič več ne vodi treningov v Janovi odsotnosti in da tudi ne igra več vloge motivatorja modre ekipe. Še več, Mojca je povsem razočarana, da je vzdušje v modri ekipi vse slabše in da ni več tiste povezanosti, ki so jo imeli na začetku. "Aleksandar je bil včasih z izjemno nami povezan, zdaj pa tega ni več," je bila potrta Mojca.

A zdi se, da se Aleksandar ne obremenjuje s prav ničimer. "Kar bo, bo, za zdaj vse dobro 'šiba'," je bil kratek.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno