Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 11. 2017,
8.03

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,33

2

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Torek, 7. 11. 2017, 8.03

6 let, 5 mesecev

Henrik: Jaz vojaškega režima v hiši ne podpiram #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,33

2

tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Henrik je v šovu The Biggest Loser Slovenija še enkrat več pokazal, kako zelo samosvoj je lahko. Tokrat se upira vojaškemu tednu, ki je po njegovem mnenju povsem nepotreben.

Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija ta teden čaka vojaški teden. Vsi ga niso sprejeli najbolje, v ekipi rdečih pa ima največje težave Henrik, ki bi pred začetkom vojaškega tedna najraje dezertiral.

"Jaz dezertiram," je dejal Henrik. "Jaz tovrstnega strogega vojaškega režima v hiši ne podpiram. Navajen sem na svobodo, nisem navajen na to, da mi nekdo nekaj ukazuje in da moram početi nekaj na ukaz, po mojem tega ne bi zdržal."

V ekipi rdečih se bojijo, da sploh ne bodo uspeli izvesti vojaškega tedna, saj je Hernik že povsem na začetku začel delati težave. "Mislim, da mi sploh ne moremo imeti vojaškega tedna," je dejal Kristjan, ko je v sobi opazoval povsem odsotnega Henrika. "Ko sva midva z Alešem pospravljala postelji, je on samo nemo sedel na postelji in gledal predse."

Henrik dela vse po svoje

Henrik je do zdaj že večkrat pokazal, da je izjemno svojeglav. Na treningih modre ekipe velikokrat ni želel izvajati vaj, ki mu jih je naložil Jan, še več, pred skupnim treningom je opravil svoj trening in imel nato velike težave, ker ni uspel opraviti še dodatnega treninga s skupino. Nič drugače ni niti pri prehrani. Jedilnikov, ki jih za tekmovalce pripravlja dietetičarka Katja Simić, se nikakor ne drži, prav tako se ne drži petih obrokov. Navadno skozi dan poje dva obroka in še ta takšna, ki si jih sestavi povsem sam. Le kako mu bo uspelo zdržati vojaški teden, kjer bo vse polno pravil in strogih vojaških zapovedi?

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte