Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 11. 2017,
22.10

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Torek, 21. 11. 2017, 22.10

6 let, 5 mesecev

Henrik Indiri namenil takšne besede #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,63
Indira | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V šovu The Biggest Loser Slovenija poteka glasbeni teden, zato sta tekmovalce šova obiskala Gianni Rijavec in Challe Salle. Kdo od tekmovalcev je bil najspretnejši pri kovanju novih rim in kdo je pokazal največ posluha?

Tekmovalce sta tokrat v šovu presenetila dva glasbena gosta. Najprej so se učili pravilnega dihanja z Giannijem Rijavcem, nato pa so kovali nove rime s Challetom Salletom.

Vsak izmed njih je uporabil domišljijo in se potrudil po svojih močeh, najbolj pa si je dal duška vedno samosvoji Henrik, ki je še enkrat več pokazal, katero dekle v mu je v šovu najbolj všeč. "Jaz nič ne vem, samo vem, da Indira me ignorira in Kiki me živcira. Jaz nič ne vem, ampak vem, da shujšat moram," je pesnil Henrik, Indira pa se je v ozadju zgolj sramežljivo nasmihala in ni točno vedela, kaj zdaj to pomeni.

A tekmovalcem so bile njegove rime zelo všeč. "Na koncu so vsi dejali, da je bila moja rima dobra," je bil na svoj glasbeni dosežek ponosen Henrik, ki ne skriva, da mu je Inidra všeč že od prvega dne v šovu.

Challe Salle: Velika stvar je, da se izpostaviš

Challe Salle, ki je tudi sam osebni trener, se zaveda, da je pri prekomerni teži velik korak, da se sploh izpostaviš v javnosti in se odločiš sodelovati v takšnem šovu. "Redko kdaj vidiš v fitnesu nekoga, ki ima toliko odvečne teže. Večinoma je takšne ljudi sram, da bi se pokazali v javnosti. Še posebej jim je težko priti v fitnes studio, ker so tam ljudje z zares izklesanimi postavami. Zelo spoštujem vse, ki so se bili pripravljeni izpostaviti pred celotno Slovenijo."

Mojca zasijala na glasbenem parketu

To, da ima Mojca odličen posluh, je znano že nekaj časa, danes pa je imela odlično priložnost, da ga je znova pokazala pred celotno Slovenijo. Tekmovalce šova je obiskal priznani glasbenik Gianni Rijavec in ji namenil njenih pet minut, da je lahko pokazala ves svoj glasbeni talent.

"Zelo sem bila vesela tega dneva, ker je bilo zares popolno," je dejala presrečna Mojca. "Meni je Gianni odličen, ker je zelo dober glasbenik, poznam ga že od prej, mislim, ne fizično ... Vem, da on definitivno obvlada stvar. Super je, da nas je malo poučil glede petja, da so določeni videli, kako je videti, ko si v glasbenih vodah."

Le kaj se nam še obeta v tem tednu, ko v šovu poteka glasbeni teden?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte