SiolNET. Planet TV Planet Danes
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Predstavitev predsedniških kandidatov v oddaji Preverjenih 9

0,23

termometer

Na Planet TV bo v petek, 20. oktobra, ob 20. uri nekoliko drugačna predstavitev predsedniških kandidatov. V oddaji Preverjenih 9 bomo vseh devet kandidatov in kandidatk spoznali v sproščenem okolju in bolj osebno. Pogovore s kandidati bo vodil Mirko Mayer.

Predsedniskih 9 Foto: Planet TV

Na Planet TV bo v petek, 20. oktobra, ob 20. uri na sporedu predstavitev predsedniških kandidatov iz nekoliko drugačne perspektive in v sproščenem vzdušju. V oddaji Preverjenih 9, ki jo bo vodil Mirko Mayer, bo svoje lastnosti in znanje pokazalo vseh devet predsedniških kandidatov: Borut Pahor, Marjan Šarec, Maja Makovec Brenčič, Romana Tomc, Ljudmila Novak, Boris Popovič, Angelca Likovič, Andrej Šiško in Suzana Lara Krause.

V petkovi predvolilni oddaji bodo gledalci tako lahko sami presodili, kakšne osebnostne lastnosti imajo predsedniški kandidati in kakšno je njihovo splošno znanje. V pogovoru ena na ena jih bo Mirko Mayer soočil z vprašanji, ki se nanašajo na vsakdanje življenje, njihove osebnosti in pomembne zgodovinske mejnike, ki so se zgodili v Sloveniji.

Odgovore kandidatov in kandidatk bodo v studiu spremljali tudi strokovni komentatorji.

Svoje zadovoljstvo z odgovori bodo gledalci lahko izrazili prek SMS-glasovanja, ki bo potekal v času oddaje.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Igiti / 20.10.2017. ob 21:12 +1 0

    Na takšna vprašanja ni mogoče odločati ali je primeren za predsednika države. To so vprašanja za predsednika kakšnega kulturnega društva.

    +1 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin