SiolNET. Planet TV Novosti
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Planet ob 18.00 - novice s srcem

0,30

termometer

Planet ob 18.00

Jeseni bo novo preobleko dobil tudi informativni program Planet TV. Oddaja Planet ob 18.00, ki jo bosta od 2. septembra vodila Mirko Mayer in Valentina Plaskan, prinaša novice s srcem.

S septembrom bo informativna oddaja Planet ob 18.00 zaživela v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka. Nova oddaja Planet ob 18.00 prinaša novice s srcem, ki jih bosta v eni uri predstavila voditelja Valentina Plaskan in Mirko Mayer, del oddaje pa ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved.

"V novi informativni oddaji Planet ob 18.00 vam prinašamo novice s srcem. To so poročila na vaši strani, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Ker so osnovne informacije v digitalni dobi vsem na voljo že od jutra, je naš uredniški cilj dobra analiza dnevnega dogajanja," pravi Mirko Mayer.

"Že 2. septembra vas bomo v prenovljeni zasedbi pozdravili tudi iz prenovljenega studia," dodaja izkušeni voditelj, ki se mu bo pri vodenju oddaje pridružil svež obraz. "Ob novem izzivu na svoji življenjski in karierni poti čutim predvsem veliko odgovornosti do gledalcev in do tega, na kakšen način in katere informacije bodo prihajale do njih," je povedala Valentina Plaskan, ki je dragocene izkušnje pridobivala tudi kot novinarka. "Veselim se dela z Mirkom," je dodala, "kako se dopolnjujeva kot voditeljski par, pa bodo lahko gledalci presodili že septembra."

Oddaja ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri, vsak dan pa bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje.

Oddaja Planet ob 18.00 bo prvič na sporedu v ponedeljek, 2. septembra.
Slavko Bobovnik Planet TV Milijonar se v ponedeljek vrača z 2. sezono Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV V devetih sezonah oddaje ga je najbolj presenetil brexit
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Nick / 03.09.2019. ob 13:45 0 0

    Kolk denarja je že zmetal Telekom v to, da vsi ti samovšečni in veleumi novinarji proizvedejo rejtinge v velikosti statistične napake?

    0 0
delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin