SiolNET. Planet TV Novosti
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Planet 18.00 - pred vsemi

0,30

termometer

Planet ob 18.00 |  | Foto:

Jeseni je novo preobleko dobil tudi informativni program Planet TV. Oddajo Planet 18 od 2. septembra vodita Mirko Mayer in Valentina Plaskan.

S septembrom je informativna oddaja Planet 18 zaživela v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka. V novi oddaji Planet 18 prve poglobljene novice dneva prinašata voditelja Valentina Plaskan in Mirko Mayer, del oddaje pa ostajajo tudi novice iz sveta športa in vremenska napoved.

"V novi informativni oddaji Planet 18 informacijam dodamo ozadja in razkrivamo njihov pravi pomen. Ker so osnovne informacije v digitalni dobi vsem na voljo že od jutra, je naš uredniški cilj dobra analiza dnevnega dogajanja," pravi Mirko Mayer.

"Ob novem izzivu na svoji življenjski in karierni poti čutim predvsem veliko odgovornosti do gledalcev in do tega, na kakšen način in katere informacije bodo prihajale do njih," pa je povedala Valentina Plaskan, ki je dragocene izkušnje pridobivala tudi kot novinarka.

Oddaja ostaja na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri, vsak dan pa bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje. Suzana Kozel ob petkih obiskuje manj znane slovenske občine, Igor Krmelj predstavlja zanimive vrtove in domove, Rajko Gerič pa enkrat tedensko z gosti obravnava pereča vprašanja aktualne politike. Ob ponedeljkih je v oddaji Planet 18 tudi krajša različica oddaje Goool!, ki jo lahko sicer v celoti spremljate isti dan ob 22.40 na Planet 2.

Oddaja Planet 18 je na sporedu vsak delavnik ob 18. uri na Planetu.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 13
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin