SiolNET. Planet TV Novosti
0,84

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepotica, ki ji ni mar za slavo #foto

0,84

termometer

Planet TV |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Turška igralka Eda Ece, ki se v zadnjem obdobju vse bolj uveljavlja, spremljamo pa jo tudi v komični turški seriji Status: Zapleteno na Planetu, pravi, da je slava ne zanima. Meni namreč, da je za igralski poklic pomembno, da gledalci ne poznajo čisto vseh podrobnosti iz tvojega zasebnega življenja.

Lepa turška igralka je v igralski poklic zašla po naključju. Že pri trinajstih letih je prvič nastopala v seriji. Na snemanja jo je vozila mama, vendar se je mlademu dekletu vse skupaj zdelo preveč dolgočasno in naporno, zato tega ni želela več početi. Vseeno pa je ostala ljubezen do igre, zato je še naprej nastopala v gledališču in se nato nekaj let kasneje, v času študija, spet prijavila na avdicijo za eno izmed turških dramskih serij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eda Ece (@eda.ece) on

Od takrat naprej se igralska pot 29-letnice strmo vzpenja. To s sabo prinese tudi prepoznavnost in slavo, kar pa ni nekaj, kar bi si Eda močno želela.

"Igralski poklic je takšen, da se morate preleviti v nekoga drugega in gledalca prepričati, da ste ta oseba. Če se bom preveč izpostavljala kot Eda, kako bodo gledalci verjeli likom, ki jih predstavljam? Skoraj nobeden od najboljših mladih hollywoodskih igralcev ni niti na Instagramu. Menim, da je skrivnostnost bolj privlačna," je povedala igralka, ki kljub temu svoje zasebno življenje težko skriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eda Ece (@eda.ece) on

Eda je še priznala, da se zaveda, da se za vstop v svet turških serij lahko zahvali tudi svojemu privlačnemu videzu: "Na žalost pa to ni edini pogoj, da pridete na male ekrane. Treba je izkoristiti dano priložnost, obenem pa imeti nekaj sreče in pokazati ves svoj talent. Videz je tudi pomemben in vsekakor mi je pomagal pri moji karieri."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eda Ece (@eda.ece) on

Lepo turško igralko Edo Ece lahko v vlogi Elif spremljate v komični romantični seriji Status: Zapleteno od ponedeljka do petka ob 19. uri na Planetu.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin