SiolNET. Planet TV Novosti
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Indijska konoplja

Krščanstvo s kanabisom

0,13

termometer

weed

Serija Indijska konoplja (Weediquette) v sedmem delu svojo pozornost posveča krščanski veri in skupinam, ki svoj verouk dopolnjujejo z uporabo kanabisa. Krisha Andavolu, producent in voditelj, tokrat obišče biblično študijsko skupino in odkriva, kako gresta skupaj kanabis in spiritualnost.

Pot legalizacije marihuane je odkrila, da imajo tudi pripadniki Cerkve radi travo, le da si mnogi to zdaj upajo povedati naglas. Začele so se ustanavljati cerkve, kjer opevajo marihuano, jo interpretirajo kot Jezusovo mazilo, s katerim je zdravil ljudi, in menijo, da kanabis lahko reši človekovo dušo. 

weed

Krishna je obiskal Deb, ustanoviteljico biblične učne skupine, ki travo uporablja kot nadgradnjo svojega verouka. Obstajajo pa tudi skupine oz. cerkve, ki kanabis uporabljajo kot del obredja. Zanimalo ga je, ali je krščanstvo s kanabisom pot, po kateri bi lahko šla vera v Ameriki, kot nekakšni mormoni prihodnosti.

Ni pa se ustavil le pri Deb. Raziskal in obiskal je tudi cerkev zdravljenja s kanabisom in  strokovnjakinjo za vere. Kaj mu je povedala ter kako je pojasnila interpretacijo svobode vere in kanabisa, pa si poglejte nocoj v seriji Indijska konoplja na Planetu ob polnoči. 
weed Planet TV Kanabis v boj proti opioidom kanabis Planet TV Zdravljenje raka s kanabinoidnim oljem weed Planet TV Rasna diskriminacija pri legaliziranju marihuane weed Planet TV Ameriški domorodci: Gojenje marihuane nas lahko reši izumrtja Indijska konoplja Planet TV Marihuana - legalizacija brez komercializacije

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin