SiolNET. Planet TV Nova zvezda Slovenije
1,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nova zvezda Slovenije

Kataya v postelji z Urbanom #video

1,18

termometer

urban |  | Foto:

Tekmovalec šova Nova zvezda Slovenije, ki se je s primorskim naglasom in kitaro v rokah najbolj priljubil mladenkam, je posnel dolgo pričakovani videospot s pevko Katayo za skladbo Kaj če bi midva.

"Snemanje je potekalo sredi velikega travnika s prelepim razgledom. Najlepši kadri so bili posneti ob bazenu in v postelji s fantastičnim razgledom in privlačno Katayo," je povedal Urban Vidmar in razkril še nekaj zanimivosti s snemanja. "Najbolj dolgotrajno, a hkrati zanimivo je bilo prav snemanje prizorov s Katayo."

"Senco vetra so ustvarjali od tal prek njenega telesa do obraza, vetrič smo ustvarili s sušilnikom za lase, najbolj smešna pa sta bila vreščanje in njen strah pred ščurki in črički, ki so skakljali in letali po travniku. Kljub temu se ji je uspelo zbrati in ostala je profesionalna. Odšla je v visoko travo in posnela vse potrebne prizore," je razkril Urban. Po celodnevnem snemanju je bila vsa ekipa zadovoljna, tudi glasbenika, med katerima se je spletla prava prijateljska vez. "Marsikdo me vpraša, kakšen je najin odnos. S Katayo sva predvsem dobra prijatelja. Še vedno sem samski in čeprav mi piše veliko deklet, je trenutno kariera na prvem mestu," je dodal slovenski country fant.

Kataya in Urban Vidmar Trendi Kataya in Urban končno uresničila dogovor #foto
4. septembra ob 21. uri se na Planet vrača resničnostni šov Bar. Vse novičke, povezane z najboljšim Barom na planetu, spremljajte TUKAJ! Spremljajte Bar na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 34
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin