Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 3. 2018,
16.10

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,11

Natisni članek

Zvezda magazin Jasna Kuljaj Nova zvezda Slovenije

Sreda, 7. 3. 2018, 16.10

6 let, 1 mesec

Zvezda magazin

Jasna, Oriana in Kataya bodo komentirale nastope kandidatov v Novi zvezdi Slovenije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,11
Zvezda magazin | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Poleg tekmovalnega pevskega šova Nova zvezda Slovenije, ki na zaslone Planet TV prihaja že v soboto, 17. marca, ob 21.00, bo ta dan ob 22.30 prvič na sporedu tudi komentatorska oddaja Zvezda magazin. V oddaji bodo voditeljica Jasna Kuljaj, pevka Katja Ajster  Kataya in televizijska voditeljica Oriana Girotto komentirale nastope bodočih zvezd.

V soboto, 17. marca, boste na Planet TV lahko prisluhnili prvim glasbenim talentom, ki se bodo potegovali za naziv nova zvezda Slovenije. To mesto je rezervirano samo za enega od kandidatov, ki bodo morali s svojim pevskim talentom in nastopom žirijo prepričati najprej na avdicijskih oddajah. Najboljši med njimi pa bodo svoj nastop lahko nadgradili in v najlepši luči zažareli tudi na največjem finalnem odru.

Pestro dogajanje bodo budno spremljale voditeljica komentatorske oddaje Jasna Kuljaj, pevka Katja Ajster – Kataya in televizijska voditeljica Oriana Girotto. Občasno se jim bodo v studiu pridružili tudi gostje.

"V naši oddaji bomo z enako mero spremljali tako tekmovalce kot žirante. Še posebej pozorna bom na to, kako dosledno bodo žiranti ocenjevali tekmovalce. Tudi razjezila se bom, če se bo kateremu od nastopajočih dogodila krivica zaradi žirantov," o novi komentatorski oddaji pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

"Tekmovalcem ne morem svetovati, kako postati zvezda, saj sem ugotovila, da ne obstaja paket lastnosti, ki te naredijo zvezdo. Je pač tako, da si ali pa nisi zvezda. Na nek način je to stvar usode," je o svoji vlogi v komentatorski oddaji dodala Kataya.

"Glede na to, da v slovenskem medijskem prostoru glasbi ni namenjenega ravno veliko prostora, sem vesela, da ji bomo v naši oddaji namenili pozornost, ki si jo zasluži. Opažam namreč, da ljudem v Sloveniji glasba res veliko pomeni, saj vsi radi pojejo in plešejo," se nove vloge veseli Oriana Girotto.

 

Šov Nova zvezda Slovenije lahko podprete tudi na Facebook strani www.facebook.com/NovaZvezdaSlovenije in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.
Ne spreglejte