SiolNET. Planet TV Fittest Family
1,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FITTEST FAMILY

Športnica se je poslovila na robu solz #video

1,65

termometer

FITTEST FAMILY |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

V soboto se je od oddaje Fittest Family poslovila družina Vrnoga Gregorio, še zadnja hrvaška družina, ki jo je trenirala nekdanja alpska smučarka Nika Fleiss. Ta je morala prav tako zapustiti šov.

Nika je ob slovesu od oddaje Fittest Family, kot smo že vajeni, pokazala svoja čustva, tokrat žalost, a kljub temu šov zapušča z dvignjeno glavo. "Družine so dale vse od sebe, kar je najpomembnejše. Moje mesto trenerke je bilo zgolj drugotnega pomena," je dejala Nika, ki bo z družinami, ki jih je trenirala, ostala v stiku tudi po koncu oddaje.

FITTEST FAMILY | Foto:

Kot trenerja sta se do zdaj najbolj izkazala Slovenca Filip Kržišnik in Blaž Slanič, ki imata v oddaji še vse tri družine, Vlado Šola je na drugem mestu z dvema družinama, Norbert Žmegač Kunić pa na tretjem z eno družino. Razmerje slovenskih in hrvaških družin je tako prvič od začetka oddaje izenačeno na 3:3.

Oddajo Fittest Family lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede in v soboto ob 21. uri.
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.
Fittest Family - družina Podobnik Planet TV V tem Podobnikovi prekašajo celo svoja trenerja #video FITTEST FAMILY Planet TV Tako se je na izzivu izkazal nov član družine #video FITTEST FAMILY Planet TV Tako so z izzivom opravili Podobnikovi #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin