Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 8. 2023,
0.13

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

Natisni članek

Kaya Scodelario Thomas Brodie-Sangster Dylan O'Brien

Nedelja, 20. 8. 2023, 0.13

8 mesecev

Igralec razočaran: Tega od soigralca nisem pričakoval

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali tretji del znanstvenofantastične akcijske serije Labirint: Zaton (Maze Runner: The Death Cure). V nadaljevanju si lahko preberete, kaj sta igralca Dylan O’Brien in Thomas Brodie-Sangster povedala v enem izmed intervjujev ob koncu snemanja filmske serije.

Dylan O’Brien in Thomas Brodie-Sangster sta se na svoji novinarski turneji ustavila tudi v Londonu. Dylan O’Brien, ki sicer prihaja iz ZDA, se je tako s Thomasom odpravil v njegov rodni kraj, a ta zanj ni pripravil turističnega ogleda mesta.

Planet TV filmi
Planet TV Vikend filmi na Planetu

Dylan je v intervjuju pojasnil: "V Londonu smo pristali okrog 11. dopoldne. Jaz sem moral še skozi ameriško carino, Thomas pa je zato prej prišel do svojega avtomobila. Na letališču me je pustil samega z SMS-sporočilom: Oprosti, jaz sem že v avtomobilu. Se vidiva jutri." 

Klemen Bučan
Planet TV Čustvena poroka televizijskega voditelja: Bilo je sanjsko #foto

Dylan je priznal, da je bil naposled rahlo razočaran, da se nista družila, saj je bila ura šele 11, dan pa mlad. "Nisem pričakoval takšnega začetka svojega obiska v Londonu," je še dodal.

Dylan O’Brien in Thomas Brodie-Sangster | Foto: promocijsko gradivo Dylan O’Brien in Thomas Brodie-Sangster Foto: promocijsko gradivo

Igralca sta nato v intervjuju spregovorila o tem, kako doživljata razhod filmske zasedbe, ki je pri tej filmski seriji sodelovala kar pet let, in pa o tem, ali mislita, da bodo imeli še kdaj priložnost sodelovati skupaj.

Jutro na Planetu
Planet TV Oddaja Jutro na Planetu z novo sezono

"Bojim se, da ni realno pričakovati, da bi lahko še kdaj sodelovali vsi skupaj," je sprva dejal Thomas Brodie-Sangster. Dylan ga je ob tem sprva dopolnil s šalo: "Mogoče je, da sploh nikoli več ne dobimo službe." Nato pa je v resnejšem tonu dejal: "Ves čas se pogovarjamo, kako zabavno bi bilo, če bi še kdaj lahko sodelovali vsi skupaj. Tudi jaz sem mnenja, da je to verjetno težko izvedljivo. Če se pa slučajno zgodi, bodo morale biti za to krive res čudne okoliščine."

Sulejman Veličastni
Planet TV Razkritje o seriji Sulejman Veličastni, ki je osupnilo oboževalce

V sklepnem delu intervjuja pa sta igralca razkrila še, kaj sta shranila za spomin s snemanja trilogije Labirint. Prvi je to razkril Thomas: "Doma imam svojo puhasto jakno z ovratnikom. Res je dobra in še vedno ima luknjo tam, kjer je šel skozi pas. Kar me sicer malo moti, ampak nič ne de." Nato pa je o tem spregovoril še Dylan: "Shranil sem vsak predmet, s katerim sem ubil katerega od prijateljskih likov v filmu." Na vprašanje, ali je to res, se je samo navihano zasmejal.

Tretji del znanstvenofantastične akcijske filmske serije z naslovom Labirint: Zaton (Maze Runne: The Death Cure) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri. Ob 22.40 sledi še ena akcijska pustolovščina Izgubljeni zaklad Jesseja Jamesa (Lost Treasure Of Jesse James).

Dirka po Nemčiji
Planet TV Kolesarska Dirka po Nemčiji s prenosom na Planet 2
John Nettles
Planet TV To priljubljeni zvezdnik počne danes
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte