SiolNET. Planet TV Bar
1,67

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Bar

Nominacije za vroči stol povzročile val slabe volje

1,67

termometer

bar

Resničnosti šov Bar in boj za 50 tisočakov postajata vedno bolj pestra. Prišel je dan nominacij za vroči stol, tekmovalci pa so tokrat pluse in minuse podeljevali veliko bolj taktično in premišljeno. Igra je vedno bolj stresna, tekmovalci pa vedno bolj zagrizeni za zmago. Ali bo želja po osvojitvi naslova zmagovalca šova prevladala nad sklenjenimi prijateljstvi?

Nominacije so za tekmovalce precejšen stres. Pred drugimi morajo povedati stvari, ki jih drugače raje zadržijo zase, in na plan pride nekaj resnic. Za tekmovalce, ki so na udaru, situacija ni prijetna. Vsak se sprašuje, ali je tokrat napočil njegov čas in kako se iz tega lahko izvleče.

bar

Tokrat so se roke tresle Tei, Noemi, Anji, Sandiju in Gregorju, saj so imeli manj prihodkov kot bela skupina. Plusi in minusi so padali precej enakomerno in videti je bilo, da so v mnenjih precej složni. Zadnja odločitev pa je eno od tekmovalk pahnila v precej slabo voljo, ki je mejila celo na jok.

Kdo sta barovca, ki bosta zasedla vroča stola in v soboto držala pesti za svoj obstanek v šovu, boste izvedeli nocoj ob 21. uri na Planetu.

 

Resničnosti šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko bo na sporedu izločilna oddaja v živo.
  Bar - kondomi Planet TV Barovci nataknili kondome in noreli po stanovanju #video bar Planet TV Nova barovka na družbenih omrežjih nič kaj sramežljiva #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 24
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin