Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2011,
7.22

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 3. 5. 2011, 7.22

8 let, 3 mesece

"Zahodu se bo še kolcalo po bin Ladnu"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Zahodni svet je zajelo skorajda veselje ob novici, da je Američanom uspelo ubiti Osamo bin Ladna. Slišati je izjave, da je svet zdaj varnejši. A smo bili do zdaj res ogroženi in ali bomo odslej res varnejši?

Zupi (2. 5. 2011 11:01:15) Ne glede na vsa prizadevanja so ljudje v večini še vedno ovce, ki slepo verjamejo vsemu, kar jim natvezijo mediji. Nekaj vprašanj za take vernike - ste bili po 11.septembru 2001 dejansko kaj bolj ogroženi, kot sicer? Kako ste bili ogroženi (paranoične misli, ki so vam jih vsadili mediji, ne štejejo)? Se boste zdaj počutili kaj bolj varne ali boste ponovno sprejeli blodnje kontroliranih medijev o novem teroristu št. 1?

Primorec (2. 5. 2011 18:08:20) Kakor koli že,morda je Bil Laden res mrtev,samo po celem svetu je še na tisoče Bin Ladnov,ki čakajo na svojo priložnost,da se uprejo zahodnemu inperjalizmu.Družina Ladnovih je ena najmočneejših družin v Arabskem svetu izvira iz čudovite države Jemen,ki je mena naslednja tarča Nata in njegovih hlapcev.Vsekakor lider je mrtev in vprašanje je kakšen bo naslednji..pametnejši,še bolj odločen in še krutejši.Mislim,da se bo zahodu še kolcalo po Bin Ladnu..

Po besedah ameriškega veleposlanika je Slovenija "za teroriste ena najmanj zanimivih držav".

nichiren (2. 5. 2011 16:42:46) na gpu naj enkrat preberejo tudi katero knjigo sun tzua umetnost vojne ali pa knjigo pet prstanov od musashi-a.vsaj en nasvet iz knjige bi im trebal nekaj pomeniti "udari sovražnika tam ,kje te najmanj pričakuje",ali "pa poškoduj vse štiri vogale sovražnikove trdnjave,predno udariš v center".prav ti nauki nas delajo za idealno tarčo,tudi radikalcev ne manjka v bližini.da nismo ogroženi lahko govorijo samo neumni.vsaka tarča je dobra.

Hardthing (2. 5. 2011 18:08:10) Nezanimiva država za izvajanje terorizma....sUPER vsaj v nečem smo "skoraj" prvi......

Minister Svetlik opozarja, da razlike med plačami v Sloveniji niso tako visoke, kot si številni Slovenci predstavljajo. Pravzaprav naj bi bila ta neenakost pri nas med najnižjimi na svetu.

KMETlČ (2. 5. 2011 18:18:20) Možno je, da je to kar govori Svetlik resnica. Vendar pa mi nismo na nivoju OECD-ja. Če nekdo dobi mesečno plačo 3.000, 00 EUR ga popolnoma nič ne moti, če njegov direktor dobi 100.000,00 EUR, saj oba dobro živita. Ko pa delavec dobi 500 EUR, njegov nesposoben direktor pa 10.000 pa delavca to moti, ker s 500 evri ne more preživeti. Zato nam statistike ne pomagajo nič. Minister za delo bi moral to sam ugotoviti, če bi bil sposoben. Plača mora najprej zagotoviti alimentacijsko funkcijo.

Marjena (2. 5. 2011 18:28:53) dr. Svetlik je zelo izobražen, razgledan strokovnjak.Zato tisti, ki tako pritlehno ponižujaete nekoga, samo zato, ker je nekaj dosegel, je pa malo prehuda. Kaj če vi niste normalni, pa bi vi morali nekam.Kritizirate, ne da bi prebrali ali članka ali pa kakšen komentar. Recimo, argumentirana pripomba KMetića.

Ne spreglejte