SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zadnji dnevi za zbiranje bonus točk v akciji Grundig

1

termometer

Bonus točke za nakup vrhunskih gospodinjskih aparatov Grundig na bencinskih servisih OMV.

Bonus točke za nakup vrhunskih gospodinjskih aparatov Grundig na bencinskih servisih OMV po – do 77% - nižji ceni lahko zbirate do vključno 17. februarja, izdelke pa lahko kupujete do 3. marca 2013. Ob današnjem hitrem tempu in številnih obveznostih so kakovostni gospodinjski aparati postali nepogrešljiv del našega življenja. Gospodinjske aparate Grundig, ki si jih lahko po izjemnih cenah zagotovite na bencinskih servisih OMV, odlikujeta ne le vrhunska funkcionalnost pač pa tudi prestižni dizajn v brezčasno elegantni črni barvi. Svoj dom si tako lahko opremite z vrhunsko linijo izdelkov Grundig s kar 77% popustom pri tem pa sodelujete tudi v nagradni igri za 4-dnevno potovanje v Berlin za dve osebi. Že več kot 50 let je ime Grundig sinonim za inovacije, slog, kakovost in funkcionalnost ter eno izmed najbolj poznanih imen, povezanih z zabavno elektroniko in gospodinjskimi aparati. Vsi izdelki te blagovne znamke izražajo dolgo tradicijo in obenem usmerjenost v prihodnost, zaradi česar uživajo visoko zaupanje potrošnikov. Vse aparate odlikujeta kakovost in vrhunska funkcionalnost, pri vseh pa se kažeta tudi nemška natančnost in posvečanje podrobnostim, ki zagotavljata, da bodo ti izdelki postali nepogrešljivi v vašem domu. Oglejte si predstavitveni film na You Tube, v katerem so izpostavljene ključne prednosti gospodinjskih aparatov Grundig v akciji in njihova uporaba v praksi.

Nepogrešljivi izdelki od jutra do večera

Sodelujte v akciji nagrajevanja zvestobe na bencinskih servisih OMV, v kateri lahko z zbranimi bonus točkami opremite svoj dom z gospodinjskimi aparati Grundig po izjemni ceni! Ob vsakem nakupu nad 10 EUR prejmete eno bonus točko, z zbranimi 20 bonus točkami pa prihranite tudi do 77 % pri nakupu izdelkov.

Kolekcijo vrhunskih gospodinjskih aparatov Grundig sestavljajo: - večnamenski električni žar z veliko površino za pečenje, - ročni mešalnik s petimi različnimi nastavitvami hitrosti, - kuhinjska tehtnica z zelo tankim dizajnom in stekleno površino za enostavno čiščenje, - opekač kruha s širokimi režami za različne velikosti in debeline kruha, - grelnik vode s kapaciteto 1,7 l in funkcijo avtomatskega izklopa, - pokončni mešalnik z različnimi nastavitvami hitrosti in odstranljivimi rezili in - parna postaja, ki zagotavlja konstanten iztis pare 100 g/min in 4,5 bara parnega pritiska.

Sodelujte v nagradni igri in odpotujte v Berlin

Z izpolnjenim kuponom, oddanim do 3. marca 2013, imate tudi možnost osvojiti 4-dnevno potovanje za dve osebi v eno najlepših evropskih prestolnic – Berlin, ki je je danes pomembno politično in kulturnozgodovinsko središče Evrope ter priljubljen turistični cilj. Njegove kulturne in naravne znamenitosti vam bodo prav gotovo vzele dih, živahni utrip mesta in prepletanje različnih kultur in subkultur pa vas bodo navdušili.

Več o akciji najdete na www.omv.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin