Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 4. 2020,
15.26

Osveženo pred

4 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

KZ Metlika Korona nasvet Metlika PR članek

Ponedeljek, 20. 4. 2020, 15.26

4 leta

Z nakupom živil preko spleta pomagamo našim junakom

Oglasno sporočilo

Kmetijska zadruga Metlika se zahvaljuje vsem, ki z nakupovanjem v novi spletni trgovini METLIKA GASTRO pomagate našim junakom. Del sredstev namenjajo najbolj zaslužnim v trenutni situaciji. Še naprej lahko z nakupom pomagate tudi vi.

S pomočjo najzvestejših partnerjev projekta dnevno pomagajo zdravstvenemu osebju, delavcem v domovih za ostarele in preostalim, ki so v tej izredni situaciji med najbolj obremenjenimi in požrtvovalnimi v državi.

Z nakupom lahko pomagate tudi vi

V KZ Metlika bodo del sredstev od spletnih naročil na www.metlika-gastro.si namenili za dobrodelne pakete našim JUNAKOM. Do konca pandemije koronavirusa bodo najbolj obremenjenim zaposlenim dostavljali dobrodelne pakete dobrin v vrednosti 100 evrov, in sicer v ustanove, kjer delajo.

Varen nakup živil na: www.metlika-gastro.si

KZ METLIKA | Foto:

V KZ Metlika se iskreno zahvaljujejo najbolj zvestim partnerjem, ki sodelujejo pri projektu POMAGAJMO JUNAKOM: podjetju  Fructal  d. o. o., G3 spirits, d. o. o., Merit HP d. o. o., Ljubljanske mlekarne d. o. o., Radenska d.d., Žito d. o. o., Podravka d. o. o., s pomočjo katerih dnevno dostavljajo dobrodelne pakete.

Klikni in z nakupom v trgovini pomagajte junakom:

KZ METLIKA | Foto:

 

Dostavo vršijo v večji del Slovenije

V spletni trgovini ponujajo tako hrano, pijačo kot galanterijo. Prav tako so okrepili ekipe zaposlenih v skladišču in dostavnih službah, da dostave nemoteno potekajo. Trenutni dostavni roki so od enega do štiri dni po prejetem plačilu.

KZ METLIKA | Foto:

V spletni trgovini www.metlika-gastro.si omogočajo dostavo na drug naslov, da pomagajo najbolj ogroženim v teh izrednih razmerah. Varujte svoje najdražje. Vse kar potrebujejo iz trgovine jim naročite preko spleta, v KZ Metlika bodo poskrbeli za dostavo.

#ostanidoma #skupajzmoremo

Dobrodelne pakete za naše junake so že dostavili na infekcijsko kliniko v Ljubljano, dom starejših Ljubljana Vič – Rudnik (enota Bokalce), dom starejših Metlika, zdravstveni dom Piran

Zaposleni v zdravstvenem domu Portorož | Foto: Zaposleni v zdravstvenem domu Portorož

Zaposleni v domu starejših Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce | Foto: Zaposleni v domu starejših Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce

Zaposleni v domu starejših Metlika | Foto: Zaposleni v domu starejših Metlika

Naročnik oglasnega sporočila je KZ Metlika.

Ne spreglejte