SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Z Letečo druščino zaplesalo že skoraj milijon ljudi!

Oglasno sporočilo

Ples  za nekatere šport, za druge umetnost, za tretje sprostitev in kakovostno preživljanje prostega časa z najmlajšimi. Z Letečo druščino je na Mercatorjevem Youtube profilu zaplesalo že več kot 900 tisoč ljudi.

S hitrim življenjskim tempom nam narava postaja vse bolj tuja. Veliko rastlin in živali, ki se nahajajo v naši okolici, več ne prepoznamo. Letošnjo pomlad in poletje so nam zato prileteli na pomoč metuljčica Mojca, pikapolonica Pika, lišček Lan, kačji pastirček Kaj, čebelica Ča-ča in plavčica Pia.

Miha Krušič, priznani slovenski koreograf, je za vsak lik Leteče druščine pripravil plesni gib, ki ga najbolje ponazori. Tako se lahko otroci ob zanimivih plesnih gibih ne le učijo o njihovi Leteči druščini, temveč se tudi razgibajo in z njimi zaplešejo.

Dan je najlepše začeti s plesom in jutranjim razgibavanjem, še lepše pa je, če plesne korake delimo s tistimi, ki jih imamo najraje. Leteča druščina nas bo skupaj z Mercatorjem odpeljala v naravo in pokazala vse, kar se v njej skriva. Pridružite se več kot 900 tisoč nadobudnim mladim plesalcem in prijateljem Leteče druščine in zaplešite v nov dan.

Mercator


Naročnik oglasne vsebine je Mercator.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin