Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 7. 2011,
7.15

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 5. 7. 2011, 7.15

8 let, 5 mesecev

"Vozimo po predpisih, pa ne bo nihče kasiral"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

SiOL-ov kolumnist Gorazd Suhadolnik kot odgovor na vse višje prometne kazni predlaga, da dosledno spoštujemo predpise in s tem ustavimo "guljenje žepov davkoplačevalcev".

jameson (4. 7. 2011 10:10:30) rešitev je simpl kot pasulj:vozimo po predpisih pa ne bo noben kasiral stranski efekt pa je naša večja varnost :)

tomas (4. 7. 2011 10:18:55) jameson: se popolnoma strinjam, ampak kot je že avtor prispevka napisal: kmalu bi se pojavile še bolj rigorozne zahteve in neživljenski predpisi (proračun se mora polniti). Gospodje v mestnem svetu, ne pozabimo, da naj bi bilo kaznovanje namenjeno večji varnosti, torej prestavite mobilne radarje tja kamor sodijo: V okolico šol, vrtcev in gosto naseljenih območij. Do tedaj pa - velik minus z moje strani gospodu Jankoviću, ki sem ga dosedaj spoštoval.

spam (4. 7. 2011 10:29:58) Pravim takole: voznika, ki redno "zavestno ali ne" krši CPP, je potrebno s cest odstraniti. Tudi nezavestno kršenje predpisov je seveda kaznivo in to z razlogom: tudi ignoranca in neznanje vodi v nesreče. Sem pa seveda za to, da s strokovnimi argumenti prepričamo oblastnike, kje so omejitve neprimerno nizke. In če šoferji redarjem ne bomo dali na odprti cesti nič večjega zalužka kot pred šolo, bodo šli zagotovo raje meriti pred šolo, kjer bodo povečali varnost. Sedaj, ko si pa vsak /.../

Neodvisni sindikati Slovenije ministrom in državnim sekretarjem predlagajo, da si vse do ureditve ekonomske situacije v državi izplačujejo minimalne plače v višini 750 evrov.

Justice (4. 7. 2011 13:22:49) Večina se jih najbrž brez problemov odreče plače, ker tako ne delajo za plačo, pač pa so na svojih mestih zato, da kradejo pri investicijah, da dobijo podkupninne in provizije pri prodaji državnih obveznic preko tujih bank, zato da držijo NLB v državnih rokah in tako do zastaranje preprečijo temeljito preiskavo kriminala - ropanja države preko te banke, zahtevajo provizije pri delitvi " nepovratnih " sredstev, zato da v zameno za podkupnine mreže navezane na svoje odvetniške pisarne ščitijo pre

mumbly (4. 7. 2011 14:13:55) Justice - se strinjam s tem, samo dodal bi, da bi to delali vsi slovenci, samo vsi možnosti nimajo. Kogar koli bi postavil v tako službo, bi počel isto, kar počne ta, ki je sedaj v tej službi. Brez izjeme, če pa kdo reče, da ne, pa laže.

PeterPan80 (4. 7. 2011 15:30:28) Naj se Plohl obrne še na Semoliča in ostale sindikalne pajdaše s tem predlogom...pa naj pokažejo ministrom kako se to dela..da jih vidim!

Ne spreglejte