SiolNET. Novice Slovenija
1,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vandali nad pisarno evroposlanca Milana Brgleza

1,29

termometer

Milan Brglez |  | Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač

Poslanec Evropskega parlamenta Milan Brglez obžaluje vandalizem, ki so ga neznanci v preteklih dneh izvedli nad njegovo pisarno, ko so z razpršilom popisali okna in vrata ter pročelje pisarne. Evroposlanec je v sporočilu za javnost zapisal tudi, da je o dogodku že obvestil policijo.

Brglez je ob tem dodal, da poziva posameznike, ki se z njim ali njegovimi svetovnonazorskimi prepričanji ne strinjajo, da se oglasijo pri njem, da se o razlikah v pogledih pogovorijo.

"Strpnost, ne glede na to, da smo lahko drugače misleči, mora biti prvo pravilo sobivanja v naši državi. Težave moramo reševati skupaj. Vedno sem pozival in še pozivam, da moramo o težavah in nestrinjanjih govoriti spoštljivo," je izrazil Brglez.

"Predvsem se moramo pogovarjati, poslušati in slišati. Videti je, da je vrag odnesel šalo. Upam, da bo nova vlada takoj pristopila k reševanju družbenih napetosti in nakopičenega srda znotraj različnih družbenih skupin," je še dodal.

Ni se zgodilo prvič

Poslanska pisarna Milana Brgleza ni bila prvič tarča napada. Kot je zapisano v sporočilu, so stekla popisali že v preteklosti, prav tako je nekdo poskušal tudi vdreti v pisarno. Brglezu so neznanci pred dobrim letom dni tudi ukradli profil na Facebooku.

plakati Novice Predvolilni vandalizem: uničevanje plakatov političnih strank

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin