Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 2. 2011,
7.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 17. 2. 2011, 7.37

8 let

"Ta tip je slovenski Assange"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Številni kar ne morejo verjeti zapisom, ki jih na svojem blogu objavlja nekdanji pripadnik specialne vojaške enote Moris Mitja Kunstelj. Zdaj se je nenadoma znašel v priporu.

Brdavsar (16. 2. 2011 14:39:09) Berem ta blog njegov in kar ne morem verjet... Material za en holivudski film majke mi.

partizanka (16. 2. 2011 14:46:15) Brdavsar ja ampak vsaj 95 % vsega kar navaja je res. Drobtinice vsega tega smo slišali v preteklih 20 letih. Zdaj je to zapisano na način očevidca, udeleženca teh dogodkov, dogodki so zbrani na enem mestu. Recimo Mladina je podrobno spremljala Depalo vas, tudi napad na parlament ni nič novega, obnašanje do Kučana vidno vsa ta leta, tukaj opisano s sočnimi besedami, mene najbolj pretreseta dva Slo.mrtva vojaka na bosanski fronti, umrla za Janšev privatni žep. O tem bi morala steči preiskava.

virgos (16. 2. 2011 15:28:24) ta tip je slovenski assange. tip ima še smisel za pisanje. prov zanimivo branje. razsvetljujoče. samo vprašanje časa je bilo kdaj bodo potrkali na njegova vrata z enim bebavim razlogom. spet klasično nastavljanje kot ponavadi. ubogaj nas in lepo pojdi z nami, saj vsi vemo za kaj se gre. taka je igra. vedno iste fore. zdej pa mate, zdej pa še več ljudi bere ta blog. eko tako. vedno se nasadite na iste vaše fore.

Premier Pahor je odločen, da bo napovedane reforme izpeljal do konca, zanje pa je pripravljen zastaviti svojo politično prihodnost.

rokovnjač (16. 2. 2011 14:32:03) Pahor je edini ki bo v tej državi kaj premaknil na bolje...mnogo ukrepov je ljuidem neljubih ampak nujnih...ljudje imajo raje zatečeno stanje in kričanje po spremembah, ko začne do sprememb prihajati, pa spet vik in krik...

slovenc (16. 2. 2011 15:54:43) Najlažje je kritizirat. Stanje v katerem smo ni samo stvar te vlade ampak vseh doslej. Tajkune in zmeden pravni sistem so producirale vse. Izbruh svetovne krize je pač zadel trenutno vlado, ki se trudi kolikor se pač zna. Pahorju postaja večji problem predvolilni boj, ki sta ga opozicija in preostali del koalicije že začeli. In tisti iz koalicije so bolj krvoločni ... . Država s svojo in svetovno krizo pa državljani s svojimi vsakodnevnimi tegobami smo pa zgolj občinstvo ... in karavana gre ...

pragmatico (16. 2. 2011 16:59:46) Če bomo na naslednjih volitvah zbrcali te lenuhe in nakladače, mislim z obeh strani, da ne bo pomote, in na vodilna mesta izvolili tiste, ki so v življenju dejansko kaj ustvarili, speljali kakšen milionski posel, uspešno postavili na noge svojo firmo in plačevali npr. vsaj 100 delavcev, potem je še kanček upanja, drugače pa bo veljala stara klasika, da ima narod tako vlado, kot si jo zasluži.

Ne spreglejte