Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 5. 2011,
7.24

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 5. 5. 2011, 7.24

8 let, 3 mesece

"Sto dni minister – za vse življenje preskrbljen"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Duša Trobec Bučan je ministrsko funkcijo opravljala le sto dni, nadomestilo ministrske plače, za katerega je zaprosila in so ji ga že odobrili, pa lahko prejema kar leto dni.

čuba (4. 5. 2011 16:30:59) Dober so plačani, pa ne morejo svojega joba opravljati tako kot je treba. Odstopijo, pa bi radi še 12 mesecev nadomestila!!?? Toliko kar ona dobi za malico, imajo nekateri plače. Da jih ni sram.

Georges (4. 5. 2011 17:22:21) Predlagam nov slogan za Slovenijo: 100 dni minister - za vse življenje preskrbljen! Čemu niste takrat Kozmusa predlagali za ministra, pa bi še danes vihtel kladivo in bi nemara država za svoj devar dobila več kot od te kokeršpanjelke..

vox populi (4. 5. 2011 17:33:55) Dobro ma kaj smo popolnoma de-bili v tej državi? Kdo za 100 dni dela dobi nadomestilo za 12 mesecev? V gospodarstvu ljudje za pošteno delo ne dobijo plače sam sanja se jim lahko o kakšnih nadomestilih. Ekola Pahorček-Semaforček če nisi malo mor.gen potem počisti-privarčuj najprej pri takšnih neumnosti, ki dobesedno žrejo davkoplačevalski denar in potem prični z reformami dela in sociale. Zato bi morali delali do 65 leta ne da bi sebi plačevali pokojnine ampak vam plače in nadomestila.

Na Slovaškem so s testi dokazali to, kar se med ljudmi že dolgo govori – da se izdelki znanih blagovnih znamk razlikujejo glede na to, za kateri trg so namenjeni.

Kukizaver (4. 5. 2011 15:15:21) Gre se za nesramno zaslužkarstvo. Z manj stroška (poceni repromateriali in pomanjkljivi proizvodni procesi) izsesati čim več profita iz potrošnika. Nove članice EU so bile za velike korporacije kot Eldorado. In večina jih še vedno je. Skupaj s hlapčevsko Slovenijo, ki ne ščiti svojih prebivalcev (potrošnikov). Razliko v kvaliteti pralnih praškov so pred leti že dokazali Hrvati. Slovaki nadaljujejo. Slovenci pa ponižno ližemo ne bom napisal kaj... Zame je takšen odnos razvitega zahoda žaljiv.

Kukizaver (4. 5. 2011 15:22:55) ... aja pa še to: Milka povsod definitivno ni iste kakovosti. Kupljena v Avstriji se topi v ustih hitreje, kupljena v Sloveniji pa dosti kasneje. Nam namenjena ima tudi grobejšo strukturo (pišem o konstantnem prodajnem programu in ne sezonskih novostih) - ker se verjetno špara med drugim pri času mletja kakavovih zrn... Pralni prašek pa že dolgo kupujemo v Avstriji, ker je cenejši (glede na kakovost opranega perila).

triglav (4. 5. 2011 16:41:48) tudi avtomobili za slo trg niso enaki (ne glede na opremo), kot tudi Persil iz Avstrije lepse pere perilo

Ne spreglejte