SiolNET. Novice Slovenija
2,25

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Sodišče zavrnilo nekdanjo ministrico

2,25

termometer

Stanka Setnikar Cankar
Foto: STA

Okrožno sodišče v Ljubljani je zavrnilo tožbeni zahtevek nekdanje ministrice za izobraževanje in dekanje ljubljanske fakultete za upravo Stanke Setnikar Cankar. Od države je zahtevala skoraj 31 tisoč evrov odškodnine ter javno opravičilo, ker je KPK objavila podatke o njenih honorarjih, je razvidno iz sodbe, ki so jo posredovali iz KPK.

Več sledi.

Komentarji

15

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • renonisan / 17.10.2019. ob 11:39 +4 0

  ZAHTEVAM, da se mi država opraviči, ker mi niso ponudili mesto ministra, kjer bi lahko zaslužil več kot 630.000 evrov, obenem pa mi to seveda izplača na roko (barva kuverte ni pomembna), da ne bo nihče vedel za moj mali dohodek. Seveda pa mi po izplačilu država reče da sem požeruh, prevarant, fina mafija (katere je v izobilju) in totalni negativec. Se ne sekiram. Potem pa mi je tudi vseeno za lepo Maro, Podobnika, JJ, Korla, Alenčico in vso trpeče ljudstvo.

  +4 0
 • Gregal / 17.10.2019. ob 12:58 +3 0

  SMC se poslavlja v svojem slogu. Predlog zakona o konverziji kreditov v švicarskih frankih ni dobil podpore na seji Odbora za finance, ki je v torek, 8. oktobra 2019 potekala v Državnem zboru RS. Razprava poslanca SMC mag. Dušana Verbiča, ki je vodil napad na zakon, je vsebovala neresnice, pri čemer je za nekoga, ki je v preteklosti vodil pravni oddelek v bankah Reiffeisen in Volksbank, pokazal slabo poznavanje problematike varstva potrošnikov finančnih storitev

  +3 0
 • triglav... / 17.10.2019. ob 13:01 +3 - 1

  Ta ženska je skrajno nesramna! Zabrišejo naj iz fakultete.

  +3 - 1
delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin