SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Slovenija je namenoma razumela napačno"

1

termometer

Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Predstavniki slovenskih oblasti še naprej kategorično zanikajo zaskrbljujoče izjave italijanskega mafijskega skesanca in Slovenijo označujejo za zelo varno državo, a nekdanji mafijec navsezadnje ni dejal, da je naša država nevarna.

vox populi (13. 2. 2011 17:05:13) A je bavčar za zapahi? NE! A je šrot v kehi? NE! A sta zidar in tovšakova za rešetkami? NE! A jim družbo delajo volk, dimičeva, maček (tri človeška življenja je pobral), kaničeva, kalanova, direktorji darsa in dursa za vse nemogoče napake in zafurane 'poslovne' posle, vsi sposobni monadžerji in direktorji državnih podjetij???? NE NE in NEEEEEEEEEEEEE!!! Alora Prestieri NI lažnivec rekel je bobu bob, da je balkanska državica RAJ PARADISO za vse mafijce in da so vsi svobodni pod soncem.

trnovcan (13. 2. 2011 17:24:15) Slovenija je namenoma razumela napačno. Skesanec ni govoril o nasilju v Sloveniji ampak o raju. To pa pomeni ustrežljiva sodišča, podkupljive inštitucije, nekoristna policija. Logično, če moraš ščititi sebe pri goljufijah ne odkrivaj umazanih poslov mafije.

SLOostržek (13. 2. 2011 17:25:19) Po moje je Prestieri na lep način povedal, kaj se dogaja pri nas. In to se resnično dogaja. Je že naštel 10. vox populi. Če bi v vseh teh primerih ukrepali, odvzeli tem barabam premoženje, jim sodili, potem bi človek še verjel, da pri nas ni raj za mafijce. Teh domačih mafijcev, čeprav vsi vemo kaj so delali, Tovšakova je celo ukradla denar za družino umrlega, pa nihče ne preganja. Ukradi kilo kruha, pa boš prednostno sojen in zaprt ali pa saj denarno kaznovan in zaznamovan.

Nekoč so se za študij odločili le redki, zdaj pa je visokošolsko izobraževanje postalo pravilo. Medtem pa novih sil primanjkuje v poklicih, v katerih bi lahko prav lepo zaslužili.

Ramzes-Tutmozis (12. 2. 2011 22:34:25) Nehajte ga že srati s temi študiji.Na kupe diplom za delo pa nobenega.Ukinjate praktične poklice,potem se pa pritožujemo in vabimo tuje delavce in jih nategujemo.vse je to povezano.Imamo dovolj močnih in zdravih fantov za delo v gradbeništvu a plačati jih je treba.Pustite študij,bodite praktični pa boste dobro živeli.

Lancelot007 (13. 2. 2011 09:00:47) Vedeti je potrebno, da se jih veliko vpiše,ker se jim ne ljubi delati ali pa ker tako želijo straši.Potem študira naslednij 10 let in ne dobi službe,seveda ker poklica ni v stanju opravljati je le nabutan z neko teorijo.To se vidi ravno pri sodnicah in še nekaterih npr.varuhinji.v njih ni življenja le teorija.Zakaj se nebi mlad človek vprašal kaj ga res veseli ali pa,ker marsikoga veseli samo denar postal vodovodni inštalater.daleč nabogatejši v naši soseski je inštalater,ki se je izučil v Nemči

Delavka4 (13. 2. 2011 09:32:23) Ja bila je lepa oddaja o poklicu pečarja,ki ga seveda nikakor ne moreš najti,vsaj takšnega ne,da bi peč varno uporabljal.Tej fantje bodo odšli v tujino in tam služili ter se smejali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin