Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 10. 2024,
10.57

Osveženo pred

2 dneva, 14 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Natisni članek

direktor Šempeter pri Gorici bolnišnica

Sreda, 23. 10. 2024, 10.57

2 dneva, 14 ur

Šempetrska bolnišnica objavila razpis za novega strokovnega direktorja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,10
Bolnišnica Nova Gorica, šempetrska bolnišnica | Kdor se namerava prijaviti, mora prijavo v 15 dneh poslati po pošti v zaprti kuverti na naslov bolnišnice.  | Foto Andreja Lončar

Kdor se namerava prijaviti, mora prijavo v 15 dneh poslati po pošti v zaprti kuverti na naslov bolnišnice.

Foto: Andreja Lončar

Svet zavoda Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica je objavil razpis za delovno mesto strokovnega direktorja zavoda. Prejšnji teden je s položaja formalno odstopila Jasna Humar, ki je že od lanskega decembra v. d. direktorice direktorata za zdravstveno varstvo na ministrstvu za zdravje. Funkcijo od takrat kot v. d. opravljal Erik Sedevčič.

Mandat strokovnega direktorja bolnišnice traja štiri leta. Poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, mora imeti kandidat izobrazbo medicinske smeri, pridobljeno po študijskem programu druge stopnje ali enakovredno izobrazbo, ki je v slovenskem ogrodju kvalifikacij uvrščena najmanj na osmo raven. Poleg tega mora imeti pet let delovnih izkušenj in znanje enega svetovnega jezika.

Kdor se namerava prijaviti, mora prijavo v 15 dneh poslati po pošti v zaprti kuverti na naslov bolnišnice. Med drugim mora priložiti potrdilo o nekaznovanosti in program strokovnega dela in razvoja zavoda. Kot so še zapisali v bolnišnici, bodo prijavljeni kandidati o izbiri obveščeni v 30 dneh od objave razpisa.

magnetna resonanca
Novice Trije radiologi bodo zapustili šempetrsko bolnišnico
Ne spreglejte