SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

SDM poziva vlado, da omogoči dostojno delovanje mladih

2

termometer

V Slovenski demokratski mladini, podmladku SDS, vlado pozivajo, da omogoči "dostojno delovanje in obstoj mladih kot tudi vseh ostalih državljanov, kakršnega smo imeli pred njeno izvolitvijo".

Vlada še vedno deluje "zmedeno in nima pripravljenih nikakršnih rešitev za izhod iz nastale krizne situacije", so navedli v sporočilu za javnost. Izražajo zaskrbljenost nad dejstvom, da "pravljici o fotokopirki in Patriji ne bosta nadomestili izgube delovnih mest". Niti jih ne bodo nadomestile resnične vsakodnevne novinarske konference predsednika vlade Boruta Pahorja, so sporočili iz SDM.

"Slovenski narod pozna svojo zgodovino in ne verjame lažem" "Tudi sedaj je v medijih objavljen nov izmišljen dogodek, ki je plod domišljije nekdanjega poslanca LDS Guliča, ki opisuje 'videnje' duhov iz zgodbe prejšnjega stoletja, ki se je odvijala v deželi 'čez lužo'," so navedli v SDM. Dodajajo pa, da slovenski narod "dobro pozna zgodovino in tudi dobro ve, da je tudi najnovejša koalicijska pripovedka ne samo pravljica, temveč zavajajoča in neresnična zgodba, ki je ne moremo imeti za pomoto koalicije, temveč za načrtno laganje o nezakonitih posnetkih neznanega avtorja".

Predsednik sveta LDS Aleš Gulič je, kot je znano, v izjavi za javnost z naslovom Duh Watergatea straši po Sloveniji v petek zapisal, da v LDS niso presenečeni nad tem, da v SDS razpolagajo z magnetogrami zaupnih sej, ki so potekale v minulem mandatu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin