SiolNET. Novice Slovenija
7,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pretresljiva izpoved: starši o tem, zakaj si je njihova Julija odrezala roko #Argument

7,48

termometer

nasilje
Foto: Thinkstock

V današnji oddaji Argument ob 21. uri na Planetu bodo prvič na televiziji spregovorili starši 21-letne Julije Adlešič, ki jo je njen partner Sebastien Abramov domnevno prepričal, da si je v okviru zavarovalniške prevare odrezala roko.

 

Dekle je po dogodku zavračalo roko, ki jo je kirurgom uspelo prišiti. Z namenom, da bi ji odmrla, jo je tiščala celo v zamrzovalnik.

Abramovu, ki je, tako kot Adlešičeva, v priporu, bodo sicer v ponedeljek začeli soditi še zaradi suma umora. Leta 2015 je namreč med čiščenjem orožja ustrelil svoje takratno dekle, 23-letno Saro Veber. Abramov ves čas zatrjuje, da je šlo za nesrečo.

Morski pes Novice Morski psi na Jadranu: kako (ne)varno je slovensko morje? #Argument #video

Se je sedem mesecev po razvpitem pobegu sploh kaj spremenilo?

29. decembra ponoči sta iz koprskega zapora pobegnila zapornika. Da ju ni v sobi, so ugotovili ob jutranjem bujenju in deljenju zajtrka. Že prve ugotovitve so pokazale, da je bil nadzor pravosodnih policistov v nočni izmeni pomanjkljiv. Zaradi objektivne odgovornosti je položaj moral zapustiti šef slovenskih zaporov Jože Podržaj

V oddaji bomo spregovorili o tem, ali se je sedem mesecev po razvpitem pobegu v slovenskih zaporih sploh kaj spremenilo. 

Argument Banka Slovenije Novice Kdo je odgovoren za nečednosti pri sanaciji luknje v NLB? #video #argument

Kaj se je zgodilo po razkritju priče, ki je spregovorila o pedofiliji?

Februarja letos je bila ustanovljena civilna iniciativa za zaščito žrtev spolnih zlorab v Cerkvi na Slovenskem Dovolj.je. V iniciativi opozarjajo, da ukrepov zoper storilce ni ali pa so premili. S prstom kažejo na Cerkev, ki da ne stori dovolj. 

Do danes ni prišlo še niti do enega srečanja med iniciativo in vodstvom slovenske Cerkve. Preverili smo, zakaj je tako in kaj se je zgodilo po razkritju priče v oddaji Argument, ki je spregovorila o pedofiliji celjskega duhovnika. 

toča Črnomelj Novice Maja še minus, junija vročinski val. Kaj se dogaja z vremenom? #video #argument

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin