SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Planet TV: Rušitvi domačije se Marko Jaklič le ne bo izognil

2

termometer

Roki pravice se Marko Jaklič očitno le ne bo izognil. Kot so nam sporočili z inšpektorata, se rušitev njegove domačije zaradi njegove zahteve za izločitev gradbene inšpektorice ne bo zavlekla.

Marko Jaklič stolček direktorja Lekarne Ljubljana zaseda pet let. Zaradi prijateljstva z Zoranom Jankovićem ga z vrha lekarn ne odnese prav nobena afera. Ne odvzem magistrske naloge, ne nezakonita ustanovitev LL grosista in ne na črno postavljena domačija v Polhovem Gradcu, ki na tem mestu še stoji zgolj zaradi pritožb in zavlačevanja. Ta manever je Jankovićev čudežni deček ubral tudi tokrat, a z inšpektorata odgovarjajo, da so o pritožbi zoper sklep že odločili in izdali odločbo, s katero so pritožbo inšpekcijskega zavezanca zavrnili.

Jakliča, ki z januarjem odhaja iz Lekarne Ljubljana, naj bi tam zamenjal še en tesen sodelavec Zorana Jankovića, Marjan Sedej, ta pa to za zdaj zanika.

Sedejeva pot je sicer tesno povezana z Jankovićevo. Sedej je bil član uprave Mercatorja v obdobju, ko ga je vodil Zoran Janković. Poslovna pot pa ga je vodila tudi v Jankovićevo družbo KLM Naložbe, kjer je poleg Jadranke Dakič in Aleša Čerina 12-odstotni solastnik. Kot je znano, KLM Naložbe vodi sin ljubljanskega župana Damjan Janković.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin