SiolNET. Novice Slovenija
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Vranskem humanitarna akcija Sekunda, ki je ni mogoče vrniti

3

termometer

V Centru varne vožnje na Vranskem bo danes potekala humanitarna prireditev Sekunda, ki je ni mogoče vrniti 2012, ki jo že tretje leto zapored pripravlja Rotary club Žalec.

Izkupiček letošnje prireditve bodo žalski rotarijci namenili Zavodu Varna pot in Zavodu Še vedno vozim, vendar ne hodim, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Izkupiček bodo namenili izgradnji varne hiše za hudo poškodovane v prometnih nesrečah Predstavnik Zavoda Varna pot Robert Štaba je povedal, da bodo izkupiček namenili izgradnji varne hiše za hudo poškodovane v prometnih nesrečah, ki potrebujejo psihosocialno pomoč. Štaba je tudi dejal, da je ta projekt trenutno v idejni fazi, zato o višini potrebnih finančnih sredstev za njegovo uresničitev še ne more govoriti.

Na prireditvi bodo predstavniki Rdečega križa prikazali uporabo defibrilatorja za oživljanje, predstavniki poklicne gasilske brigade iz Celja bodo predstavili opremo in pripravili prikaz ukrepanja v primeru prometne nesreče v predoru. Celjski policisti pa bodo predstavili opremo za nadzor in kontrolo cestnega prometa ter hkrati predstavili različne preventivne vsebine.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin