SiolNET. Novice Slovenija
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na slovenskih cestah vse več zastojev. Občasno zapirajo predor Karavanke.

0,19

termometer

Gneča pred predorom Karavanke | Pred predorom Karavanke proti Avstriji je nastala kolona dolga sedem kilometrov. | Foto: DARS
Pred predorom Karavanke proti Avstriji je nastala kolona dolga sedem kilometrov. Foto: DARS

Na slovenskih cestah so nastale daljše kolone vozil. Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona dolga sedem kilometrov, zastoji pa so tudi na gorenjski avtocesti na izvozu Lesce iz smeri Ljubljane, na štajerski avtocesti med Šempetrom in Vranskim proti Ljubljani ter na nekaj cestnih priključkih.

Na gorenjski avtocesti proti Avstriji zaradi varnosti občasno zapirajo predor Karavanke. Če ste namenjeni proti Kranjski gori, je možen izvoz Lesce. Zaprt je uvoz Jesenice zahod proti Avstriji, dovoljeno je samo za vozila nad 7,5 ton, ter izvoz Jesenice vzhod iz smeri Ljubljane, dovoljeno je samo za lokalni promet.

Na štajerski avtocesti med Šempetrom in Vranskim proti Ljubljani je predvidena zamuda 20 minut, zastoji pa so nastali tudi na cestah Lipce–Slovenski Javornik, Lucija–Strunjan, Lesce–Bled in Šmarje–Koper.

Na mejnem prehodu Starod čakalna doba več kot dve uri

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Starod, Jelšane, Obrežje, Dobovec in Gruškovje.

promet gneča Gorenjska Novice Zastoj pred Karavankami se krajša, daljše čakanje na Gruškovju in Obrežju Zaprt predor Karavanke Novice Promet skozi predor Karavanke spet brez zastojev #foto Zaprta Štajerska avtocesta Novice Previdno! Zaradi gorečega vozila zaprta tudi štajerska avtocesta. #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin