SiolNET. Novice Slovenija
0,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Krepko čez omejitev: po avtocesti 212 kilometrov na uro

0,86

termometer

merjenje hitrosti, policija
23 voznikov je vozilo prehitro, dva sta imela prekratko varnostno razdaljo, s čimer sta ogrožala sebe in druge v prometu. Foto: Tamino Petelinšek/STA

V poostrenem nadzoru meritve hitrosti so gorenjski policisti v soboto na avtocesti ugotovili 23 prekoračitev hitrosti, ugotovili pa so tudi, da so nekateri vozniki vozili s prekratko varnostno razdaljo. 

Gorenjski prometni policisti so v soboto na avtocesti poostreno merili hitrost vožnje in varnostno razdaljo. Ugotovili so 23 prekoračitev hitrosti.

"Najvišji izmerjeni hitrosti sta bili 212 kilometrov na uro pri omejitvi 130 kilometrov na uro in 202 kilometra na uro pri omejitvi 110 kilometrov na uro. Dva voznika pa sta med nadzorom vozila na prekratki varnostni razdalji. Razdalja je znašala zgolj 0,6 sekunde oziroma več kot trikrat manj od minimalnega pravila dveh sekund," so sporočili s Policijske uprave Kranj.

motor Novice Vozil s hitrostjo 306 kilometrov na uro, a kazni ne bo dobil

Z vožnjo po omejitvah in na zadostni varnostni razdalji zmanjšamo tveganje za nesrečo in ogrožanja, so ob tem še sporočili z gorenjske policijske uprave.

Zaloška cesta Avtomoto Pozor v Ljubljani: hitrostna past za voznike, ki vozijo "na pamet" Policija Novice Pod vplivom alkohola dvakrat prekoračil hitrost merjenje hitrosti, policija Avtomoto Nov zakon, nižje kazni: to so prvi rezultati sprememb merjenje hitrosti, policija Novice Vozniki pijani, brez dovoljenja, preobremenjeni. Avtocestna policija: prav je, da smo tu! Prehitra vožnja, divjanje Novice Drvel 226 kilometrov na uro, vozil tudi z ugasnjenimi lučmi

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin