SiolNET. Novice Slovenija
1,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Borut Pahor pomagal pri peki piškotov #video

1,00

termometer

Številni praznikov ne bodo preživeli doma, a bo pri njih kljub temu zadišalo po božiču. Že šesto leto zapored je za to poskrbel tudi predsednik države Borut Pahor, ki je tudi letos pekel božično pecivo skupaj z varovanci CUDV Draga.

Predsednik države je dejal, da so mu sicer slane stvari ljubše od sladkih, a kljub temu je letos že petič zaporedoma piškote pekel skupaj z varovanci Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga (CUDV Draga). Kot je priznal, mu brez dodatnih rok ne bi uspelo.

"Letos so se nam pridružili tudi mladi iz Doma Malči Beličeve. Skupaj z njimi in prostovoljci ustvarjamo nekaj dobrega za tiste, ki imajo v življenju malo manj sreče," je dejala direktorica VDC Draga Valerija Bužan in dodala, da tudi zaradi tradicionalne peke piškotov vedno nestrpno čakajo na božični dan.

Pahor je že petič zaporedoma pekel piškote z varovanci CUDV Draga. Pahor je že petič zaporedoma pekel piškote z varovanci CUDV Draga. Foto: Planet TV

"Zdaj se že peto leto zaporedoma dobivamo tu in pečemo piškote. Lepo jih zavijemo in pošljemo tistim, ki se bodo zvečer tega razveselili. Mislim, da se prav začenjamo veseliti drug drugega," je dejal predsednik Borut Pahor.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 69
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin