Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 6. 2011,
7.10

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 1. 6. 2011, 7.10

8 let

"Bo imela pa prihodnja vlada priložnost narediti super reformo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Številne bralce je razjezila izjava Petra Pogačarja, avtorja pokojninske reforme, ki je dejal, da bi morali v službo hoditi z veseljem. Očitno se večini naših bralcev in komentatorjev kaj takega zdi nemogoče.

verbal (31. 5. 2011 14:32:06) eni ljudje pač hodijo z veseljem v službo, drugi pa ne in to neglede na poklic, ki ga opravljajo. mnogi pa ne bodo veseli nikoli, ker stalno nekaj godrnjajo in ne pogledajo na veselo plat življenja ampak samo iščejo razlog za slabo voljo. za primer naj navedem poklic natakarja(ice), ki je za moje pojme naporen poklic. verjetno je vsak od vas že imel izkušnjo z nadrkanim, neotesanim in sploh nesramnim natakarjem, po drugi strani pa obstajajo natakarji, ki ti polepšajo dan.

PeterPan80 (31. 5. 2011 14:58:12) Popolnoma razumem razburjenje delavcev, ko jim en kravatar razlaga, da naj uživajo v službi....starejši delavci sicer kaj veliko nimajo za naredit, ampak mladi bi pa lahko bili mal bolj dovzetni za delo. Teba se učit, pa bit mal bolj podjeten, ne pa da se smilijo sami sebi... ..pokojninsko reformo sicer podpiram, predvsem za to, da bodo penzije vsaj malo zrasle, ker sedaj je res obup. Ni velik je pa bolje kot nič. Bo mela pa prihodnja vlada priložnost narediti super reformo..pa da jih vidmo.

Janez53 (31. 5. 2011 15:59:14) Pa še nekaj, gospod Pogačar: razlog, da ljudje neradi hodijo v službo, ni v njih samih, ampak je to povzročil sistem, ki je očitno zgrajen na izkoriščanju, zastraševanju in zaničevanju nižjega sloja prebivalstva! To ni zdrav kapitalistični sistem, ampak sistem čez noč rojenih bogatašev, ki izčrpavajo delavce do onemoglosti. Seveda so izjema Boscarol in podobni, ki vedo, kaj pomeni zadovoljen delavec. Me zanima, če bi z veseljem hodili v službo, če ne bi dobili plače pol leta!

V Sloveniji kadi približno četrtina prebivalcev, starejših od 15 let, v svetu približno tretjina odrasle populacije.

Jabolko (31. 5. 2011 08:30:51) Ce je kajenje tako nevarno in skodljivo (plus smrdljivo), zakaj se potem cigarete legalno prodajajo?

Citrofreak (31. 5. 2011 08:51:07) Jabolko.. Ker denar ne smrdi, tudi državam ne.

Onpati (31. 5. 2011 08:54:40) @Jabolko: Zaradi tega, ker dobijo precej dobička iz tega. Seveda dobijo dobiček na kratki rok. Ko je pa treba te stvari zdraviti (žal še večinoma neuspešno, pa porabijo precej več denarja, kakor so ga zaslužili na enem posamezniku.

V Banjaluki so se zbrali privrženci Ratka Mladića, da bi izrazili nasprotovanje aretaciji in izročitvi Mladića Haagu.

topeka (31. 5. 2011 16:50:23) Sem bila še otrok, da bi se sploh spomnila dogajanj vojne v Bosni. Ampak nekdo, ki je usmrtil na tisoče ljudi zaradi lastnega idealizma in prepričanja v "čisto" družbo (podobno kot nacizem..), si NE zaslužni nikakeršnega poveličevanja. Sicer še to zdaleč ni osamljen primer, je pa trenunto najbolj javen in takorekoč z dejstvi na dlani. V vojni ni zmagovalcev ali poražencev. So samo *****i in žrtve.

Ne spreglejte