Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 1. 2024,
10.58

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Elementum d.o.o.

Natisni članek

varnost advertorial Elementum investicija zlato naložbena priložnost naložba

Sreda, 17. 1. 2024, 10.58

2 meseca, 2 tedna

Plemenite kovine: vaša priložnost za varno in likvidno investicijo

Vsebino omogoča Elementum d.o.o.

V času, ko je svet zaznamovan s finančnimi prevrati in gospodarsko negotovostjo, je iskanje stabilnih in zanesljivih investicijskih priložnosti postalo ključnega pomena. Plemenite kovine, predvsem zlato in srebro, skozi zgodovino kontinuirano ohranjajo svojo vrednost, kar jih postavlja med najboljše investicijske možnosti.

Zakaj so plemenite kovine odlična izbira? Investicija v plemenite kovine ni zgolj nakup kovinskih palic ali kovancev. Gre za strateško zamenjavo denarja za sredstvo, ki zagotavlja ohranitev vrednosti in je vedno likvidno.

Elementum | Foto: Elementum Foto: Elementum

Kaj se največkrat vprašamo glede investicij?

Koliko denarja potrebujem, da začnem investirati v zlato in srebro?

Nakup je zelo fleksibilen, sami namreč določite višino zneska, pri čemer je najnižji znesek vplačila 50 evrov. Vplačate lahko kadarkoli, vplačila so mogoča enkratno ali večkratno, tudi prek trajnika.

Kdaj je nakup zlata in srebra naložben?

Na trgu najdemo ogromno različnih zlatih in srebrnih palic ter zlatnikov in srebrnikov. Za "naložbeno" srebrno ali zlato palico v svetovnem merilu poimenujemo tiste palice, ki imajo status dobre dobave ("good delivery"), saj s tem statusom kovnica in palice ustrezajo določenim strogim in visoko postavljenim standardom.

Ko se odločate za nakup naložbenega zlata, predlagamo, da vedno izberete zlato čistine 999,9/1000. Naložbeno srebro naj bo čistine 999/1000. Tako si zagotovite transparenten nakup in odkup svoje naložbe. Tovrstne palice vam v primeru odprodaje omogočajo tudi najboljšo ceno.

Kako je zagotovljena varnost mojega vložka?

Vaše dragocenosti so shranjene v zelo varnem skladišču v Švici, pod strogim nadzorom in z najnaprednejšimi varnostnimi sistemi.

Kako dolgo moram obdržati svojo investicijo, preden lahko izstopim?

Pri nas vam nudimo popolno likvidnost vaših investicij. Lahko se odločite za prodajo kadarkoli, vendar vam svetujemo, da za optimalne donose sledite našim strategijam investiranja.

V obe plemeniti kovini je priporočljivo vlagati na srednje in daljše obdobje

Pri obeh naložbenih kovinah priporočamo naložbeno dobo najmanj tri leta. Zaradi stroškovne neučinkovitosti in zato, ker naložba v plemenite kovine predstavlja zavarovanje premoženja pred upadom realne kupne moči, vam svetujemo, da se izogibate večkratnim prodajam in nakupom (špekulativnem trgovanju) plemenitih kovin v fizični obliki v kratkem časovnem obdobju. Vsekakor pa je s strateškega vidika vseeno dobro biti informiran, kdaj je bolje pri naložbi dati prednost zlatu in kdaj srebru ter kdaj je čas za strateško menjavo med zlatom in srebrom ali obratno.

elementum | Foto: Elementum Foto: Elementum

Pomembno je vedeti

Plemenite kovine predstavljajo več kot le estetsko vrednost, so simbol trajnosti in stabilnosti. Zaščitite svoje premoženje in si zagotovite svetlo finančno prihodnost. Stopite v stik z nami v Elementumu ter izkoristite priložnost za varno in donosno investiranje v plemenite kovine.

Želite izvedeti, kako iz enega kilograma zlata narediti dva, brez dodatnega nakupa? Kliknite tukaj.

Digitalne valute in nenehno spreminjajoče se gospodarsko okolje prinašajo številne izzive, medtem ko plemenite kovine ostajajo kot stebri stabilnosti. Številni izkušeni vlagatelji že vidijo to prednost in povečujejo svoje deleže v zlatu in srebru.

Elementum | Foto: Adobe Stock Foto: Adobe Stock

Zadnje čase povpraševanje po srebru in zlatu močno narašča, kar je vodilo k potrebi po širitvi ekipe.

Izjemna poslovna priložnost: postanite prodajalec plemenitih kovin!

Vsak od nas ima skriti potencial, ki čaka, da ga odkrijemo in izkoristimo. V svetu prodaje so priložnosti neskončne, vendar vsaka industrija ne ponuja enakih možnosti za uspeh. Če ste odličen prodajalec ali če želite postati eden izmed njih, imamo za vas odlično novico!

Prodaja plemenitih kovin je panoga, kjer se lahko vaša kariera razcveti. Ne samo, da delujete v stabilni in donosni panogi, ampak ste tudi del ekipe, ki vas podpira na vsakem koraku.

Zakaj se nam pridružiti?

  • Odlična ekipa in inovativen poslovni model: Postali boste del izjemne ekipe strokovnjakov, ki so se specializirali v prodaji plemenitih kovin. Naš poslovni model je zasnovan tako, da vas podpira pri doseganju vaših ciljev.
  • Podpora pri pridobivanju strank: Ne boste prepuščeni sami sebi. Z nami ste vedno obkroženi z ljudmi, ki vam želijo pomagati uspeti.
  • Prvih šest mesecev zagotovljena fiksna plača: Da, prav ste prebrali. Šest mesecev boste prejemali visoko fiksno plačo, ne glede na svoje prodajne rezultate. To je naša zaveza vašemu uspehu.
  • Najboljše šolanje in izobraževanje: Nudimo vam priložnost za vrhunsko šolanje in izobraževanje v prodaji ter vam omogočamo, da postanete pravi strokovnjak na področju plemenitih kovin.
  • Popolna oprema za uspeh: Zagotavljamo vam avtomobil, računalnik in stimulativno nagrajevanje, da boste lahko brez težav dosegli zastavljene cilje.

Nimate izkušenj? Nič za to! Z nami boste pridobili vsa potrebna znanja in veščine. Vaša želja po učenju in rasti je tisto, kar najbolj cenimo.

To je vaša priložnost, da vstopite v svet prodaje plemenitih kovin in si zagotovite svetlo, uspešno prihodnost. Ne zamudite te edinstvene priložnosti. Prijavite se zdaj!

Elementum | Foto: Elementum Foto: Elementum

Stopite v stik s strokovnjaki Elementum | Foto: podjetja Elementum 

Elementum.si

Ne spreglejte