SiolNET. Novice Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ker naj bi napačno ocenili njegovo bogastvo, jih toži!

1

termometer

 | Foto:
Savdski princ Alvalid bin Talal toži ameriški Forbes, ker je njegovo premoženje ocenjeno na 20 in ne 30 milijard dolarjev

Zgodilo se je tisto, kar se zdi običajnim smrtnikom nemogoče, pa vendarle … Nečimrnost je opravila svoje! Kot poroča britanski dnevnik The Guardian, se je ogorčeni savdski princ odločil zadoščenje poiskati na sodišču in vložil tožbo, ker ga je Forbes uvrstil le na 26. mesto med najbogatejšimi Zemljani, saj naj bi bilo njegovo premoženje vredno 30 in ne le netočno ocenjenih 20 milijard ameriških zelencev. Z desetimi milijardami več bi bil med desetimi najbogatejšimi Zemljani Če bi bilo njegovo premoženje ocenjeno na 30 milijard, bi bil Alvalid bin Talal uvrščen med deset najbogatejših Zemljanov. Savdski princ je izjavil, da ameriški Forbes širi netočne informacije, zato je na sodišču v Londonu vložil tožbo zaradi klevetanja proti izdajatelju omenjene ameriške poslovne revije in dvema njegovima novinarjema.

Bin Talal: Ne tožim zaradi bogastva, ampak ker so zapisali, da v Savdski Arabiji nimamo igralnice Kot je kontroverzni savdski princ izjavil za Sunday Telegraph, ne toži Forbesa zaradi svojega bogastva, ampak zato, ker članek Savdsko Arabijo obtožuje, da je zmanipulirana, ker ne premore igralnice. "To je nesprejemljivo," odločno poudarja savdski princ. Forbes okrnil ugled savdskega princa? Alvalid bin Talal tudi trdi, da je revija Forbes povzročila škodo njegovemu ugledu in financam njegovega investicijskega sklada Kingdom Holding. Podjetje ima kapitalske deleže v Applu, Facebooku, Twitterju, je pa tudi lastnik številnih luksuznih hotelov v Londonu in New Yorku. V Forbesu presenečeni, da ji princ toži v Londonu, ki sploh nima pristojnosti V ameriški reviji so presenečeni, da princ toži Forbes v Veliki Britaniji, ki nima pristojnosti glede nedavno objavljene zgodbe o prinčevem premoženju, je izjavil predstavnik za medije ameriške poslovne revije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin