Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Petek,
17. 2. 2023,
10.49

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,45

53

Natisni članek

Planet TV Nova24TV Telekom Slovenije

Petek, 17. 2. 2023, 10.49

1 leto, 2 meseca

Umik spremembe iz časa vlade Janeza Janše, ki je sprožila val ogorčenja

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,45

53

Telekom Slovenije | Iz Telekoma Slovenije so sporočili, da so programski sklop Izbrani, ki vključuje domače TV-programe, vključene v vse programske sheme in namenjene najširši skupini gledalcev, razvrstili glede na priljubljenost programov. | Foto STA

Iz Telekoma Slovenije so sporočili, da so programski sklop Izbrani, ki vključuje domače TV-programe, vključene v vse programske sheme in namenjene najširši skupini gledalcev, razvrstili glede na priljubljenost programov.

Foto: STA

Telekom Slovenije je ta teden posodobil vrstni red televizijskih programov v svoji programski shemi. Programski mesti 3 in 4 sta po nekaj manj kot dveh letih znova zasedla POP TV in Kanal A. Telekom Slovenije je omenjena programa leta 2021 preselil na programski mesti 11 in 12. Telekomunikacijski operater je bil takrat tarča mnogo kritik, da je bila sprememba predvsem v interesu vladajoče stranke SDS, saj so na račun premika POP TV in Kanala A precej mest pridobili programi Planet TV in predvsem vladi Janeza Janše naklonjena programa Nova24TV in Nova24TV 2. 

Od torka, 14. februarja, je prvih nekaj mest v programski shemi Telekoma Slovenije oziroma programski sklop "Izbrani" videti tako:

Telekom programi | Foto: Telekom Slovenije Foto: Telekom Slovenije Kot je razvidno iz programske sheme, sta se POP TV in Kanal A znova vrnila na svoji do 24. maja 2021 "standardni mesti". Programa Planet in Planet 2 sta potisnjena nekoliko nazaj, Nova24TV pa ostaja na številki 8. 

V torek uvedena sprememba programske sheme tokrat ne velja za naročnike televizije, ki so si programska mesta uredili po svojih željah, so sporočili iz Telekoma Slovenije.

Spomnimo, ko je telekomunikacijski operater pred slabima dvema letoma uvedel posodobitev programske sheme, ki je zaradi dviga pozicij vladi Janeza Janše naklonjenih programov Nova24TV in Nova24TV 2 razjezila del slovenske javnosti, je programska mesta na privzete nastavitve ponastavil tudi tistim naročnikom, ki so si prilagodili razpored programov. 

Ne spreglejte