Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 10. 2021,
11.50

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Hisense televizor PR članek

Sreda, 27. 10. 2021, 11.50

2 leti, 6 mesecev

S televizorji Hisense ULED boste vedno v središču dogajanja

Oglasno sporočilo

Vsi se radi prepustimo domišljiji in v polnosti doživljamo nam ljube trenutke, pa naj bo to ogled napete tekme, potovanje po eksotičnih krajih ali pa ogled vaše najljubše vsebine na domačem zaslonu.

Hisense_ULED_65U8GQ_1200x800 | Foto:

Zahvaljujoč tehnologiji ULED televizorji Hisense ponujajo osupljivo kakovost slike, izjemen kontrast in neverjetno žive ter naravne slike. Najnovejša tehnologija Quantum Dot pa poskrbi, da se barve reproducirajo bogato in natančno, ob čemer boste doživeli edinstveno kinematografsko izkušnjo v prijetnem vzdušju svojega doma.

Za pristen potop v svet domišljije pa je seveda poleg osupljive kakovosti slike odločilnega pomena tudi kakovost zvoka, česar so se zavedali tudi strokovnjaki iz različnih mednarodnih okolij, ki sodelujejo pri razvoju televizorjev Hisense. S tem razlogom so ustvarili tehnologijo DOLBY ATMOS®, ki je še korak naprej od prostorskega zvoka in vas v trenutku prenese iz vaše dnevne sobe v središče izjemne izkušnje premikajočega se zvoka.

Gorenje_3 | Foto:

Poleg vrhunskega doživetja zvoka in slike televizorji Hisense slovijo po izjemni uporabniški izkušnji, saj z lastnim operacijskim sistemom VIDAA ponujajo intuitivno in personalizirano platformo za vašo najljubšo vsebino. Iskanje želene vsebine je tako poenostavljeno, da zanj ni potrebnega nikakršnega predznanja in truda.

Vsi najnovejši televizorji Hisense ULED so sestavljeni v Sloveniji, s svojim močnim in elegantnim kovinskim ohišjem, minimalistično in elegantno obliko pa vam bodo v ponos tudi takrat, ko bodo ugasnjeni.

Naročnik oglasnega sporočila je Gorenje GSI, d. o. o.

 

Ne spreglejte