SiolNET. Novice Črna kronika
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger

V prometni nesreči na Goriškem trije mrtvi #foto

10

termometer

Prometna nesreča v Kobaridu
Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Kobarid

V hudi prometni nesreči na cesti Kobarid─Staro selo so tri osebe izgubile življenje, četrta oseba je na zdravljenju v bolnišnici. Vsi udeleženci so bili domačini.

Novogoriške policiste so danes ob 15.33 obvestili o hudi prometni nesreči na glavni cesti Kobarid─Staro selo. Pri Hiši Franko je bil v prometni nesreči udeležen osebni avtomobil znamke Audi A6,slovenskih registrskih tablic. V nesreči so tri osebe izgubile življenje, četrta oseba je na zdravljenju v bolnišnici. Vsi so bili domačini.

Kot so pozno zvečer sporočili policisti, je 52-letni voznik osebnega avtomobila z veliko hitrostjo vozil iz smeri Robiča proti Kobaridu. Zunaj naselja Staro selo je potem, ko je pripeljal iz blagega levega ovinka, vozil s tako hitrostjo, da vozila ni mogel več obvladovati, zato ga je zaneslo desno zunaj vozišča. Z desnim bokom je najprej trčilo v drevo, nato ga je dvignilo v zrak, zatem pa je po dobrih 23 metrih padlo nazaj na vozišče. Po cesti je drselo slabih 19 metrov in se nato po 36 metrih prevračanja ustavilo v jarku, prevrnjeno na streho. 51-, 54- in 37-letni sopotniki so bili tako hudo poškodovani, da so na kraju nesreče umrli.

Pomoč na kraju so jim zagotovili delavci nujne medicinske pomoči, gasilci pa so poskrbeli za tehnično pomoč. Prizorišče prometne nesreče si je ogledala tudi preiskovalna sodnica okrožnega sodišča v Novi Gorici. 

Prometna nesreča v Kobaridu Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Kobarid Prometna nesreča v Kobaridu Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Kobarid

Komentarji

47

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Anaa / 13.04.2019. ob 22:16 +29 - 4

  DARJA24 / 13.04.2019. OB 21:09 ... drsne ograje, protihrupno zidovje ... kaj še? Prostori si delimo tudi z živalskim svetom. Si kdaj pomislila, kaj vse možne ograje in pregrade pomenijo za divjad. Ko si za volanom si vzemi čas, ne življenje.

  +29 - 4
 • tinesi / 14.04.2019. ob 09:00 +17 0

  Divjanje z avtom, rezultat pa tak kot je

  +17 0
 • modrooki / 13.04.2019. ob 20:46 +16 - 3

  Ko vidim takšne novice si osebno vedno zaželim, da bi čimprej imeli avtomobile, ki varno vozijo sami. Cesta je zahrbtna zadeva: trenutek nepazljivosti pa te ni več. Meni so se ti trenutki nepazljivosti hvalabogu vedno srečno končali, ampak vseeno bi bil vesel, če bi v trenutku moje nepazljivosti poleg mene na cesto gledal še avto in popravil moje napake. Sožalje svojcem.

  +16 - 3
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin