SiolNET. Novice Črna kronika
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neznanci razstrelili tri parkomate v Rožni dolini

3

termometer

V Rožni dolini v Ljubljani so neznanci v dveh dneh uničili tri parkomate. Mestna občina Ljubljana (MOL) je vandalizem prijavila policiji, škode pa naj bi bilo za 12 tisoč evrov.

Po tem, ko je MOL 1. decembra v Rožni dolini poskusno postavil parkomate, so neznanci tri od njih, Rožni dolini na Cesti V, Cesti X in Levčevi cesti, v dveh dneh uničili. Škodo so opazili terenski delavci javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in tržnice med rednim oskrbovanjem parkomatov.

"O dogodku smo že obvestili policijo, ki zbira dodatne informacije, na podlagi katerih bo iskala storilce. V prihodnjih dneh bomo na območju poostrili nadzor, prav tako pa vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, prosimo, naj to sporočijo policiji," so v izjavi za javnost sporočili iz MOL.

"O postavitvi parkomatov v Rožni dolini se je te dni veliko razpravljalo, precej je bilo pritožb nekaterih posameznikov ali skupin. Kljub temu da se glede uvedenih sprememb pojavljajo nasprotna stališča, je takšno početje neupravičeno in skrajno neodgovorno," so še zapisali in dodali, da so bili tudi tokrat z razstrelivom poškodovani prav parkomati na lokacijah, ki so bile tarča nepridipravov že aprila letos.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin