Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Petek,
26. 9. 2014,
9.49

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 26. 9. 2014, 9.49

8 let, 5 mesecev

Grozila, oropala in zbežala. Policija prosi za pomoč.

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Dva oborožena in zamaskirana storilca sta okoli 8.30 oropala poslovalnico Deželne banke v Gornjem Gradu pri Kamniku. Zaposlenim sta zagrozila z orožjem in zahtevala denar ter s plenom pobegnila.

Po do zdaj zbranih podatkih policistov obstaja velika verjetnost, da ju je v bližini čakal voznik črnega osebnega vozila audi A4, s katerim so se odpeljali proti Mozirju.

Eden od storilcev je bil visok okoli 180 centimetrov, oblečen je bil v črne hlače in črno vetrovko s kapuco.

Na glavi je imel maskirno kapo. Drugi, visok med 170 in 175 centimetri, je imel oblečen siv anorak in temnejše hlače, na glavi pa je imel prav tako maskirno kapo. V ropu ni bil nihče poškodovan.

Policija prosi vse, ki o ropu karkoli vedo, ali so v omenjenem času opazili storilca, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113.

V ljubljanski Šiški oropali pošto Ljubljanski policisti pa so bili v četrtek dopoldan obveščeni o ropu ene od pošt na območju Šiške. Neznani zamaskirani moški, visok okrog 175 centimetrov, suhe postave, je vstopil v poslovalnico pošte, pristopil do prodajnega okenca, nameril v uslužbenko predmet, podoben pištoli, in z grožnjo zahteval denar.

Uslužbenka mu je denar izročila, neznani moški pa je zbežal z nekaj sto evri v neznani smeri. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so še sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ne spreglejte