TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
15. 3. 2015,
20.47

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bar

Nedelja, 15. 3. 2015, 20.47

8 let, 3 mesece

Eva: Se že vidi, da se kuhajo taktike (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V drugi izločitveni oddaji ste odločili, da se mora od boja za 50 tisoč evrov posloviti Eva Puppis, ki pravi, da ne bi ničesar spremenila, a se v resničnostni šov ne bi več prijavila.

Kakšni so bili občutki, ko je Bastjan razglasil rezultate glasovanja? V oddaji ste vse skupaj sprejeli precej mirno … Občutki so bili takšni, kot sem kazala navzven. Bila sem mirna, vem, da je to šov, a čustva hitro pridejo vmes. Ampak sem si govorila, da je to del igre. Pričakovala sem, da grem na vroči stol, ampak sem mislila, da bom ostala vsaj še kakšen teden, dva. A poraz sem sprejela.

Zakaj mislite, da so se gledalci odločili za Suzano? Mogoče ravno zato, ker se nisem toliko izpostavljala, držala sem se nazaj in bila bolj v vlogi opazovalca. Suzana se je sprla z Milošem, pisalo se je tudi o tem, da ima nekaj z Joelom, pozneje z Renejem … Mogoče zato, ker se je o njej več govorilo in je pritegnila več pozornosti.

Če bi lahko, bi to spremenili? Bi bili več v ospredju, kot na primer Suzana? Ničesar ne bi spreminjala. Nisem oseba, ki bi potrebovala toliko pozornosti. Do neke mere že, ampak tega ne bi počela.

Suzani so preostali tekmovalci namenili največ minusov, zato je tudi pristala na prvem vročem stolu, v oddaji pa so se v večini postavili na njeno stran … Tu se že vidi, da se kuhajo neke taktike. Ne vre še nič, se pa počasi kuha. Zdi se mi, da sem bila ena močnejših med dekleti, vsi moji koktajli so bili pravilno narejeni in pohvaljeni. Mislim, da so nekateri začutili nekaj konkurence in začeli hvaliti Suzano, da je boljša, kar vsi vemo, da ni.

Kaj pa pravite na spor med Milošem in Suzano? Z Milošem sem se zelo dobro razumela in ujela, povedala sem mu tudi, da mi njegov izpad ni bil všeč. Umikala sem se sporom, ne želim se vmešavati. Kdo je imel prav, naj rešita sama, menim pa pa, da se lahko vse uredi na veliko lepši način.

Kaj ste se v šovu naučili o sebi? Ugotovila sem, da sem zelo strpna, čutna in pridna, potrdila sem si veliko pozitivnih stvari.

Kaj vam je šlo pri tem, da ste vedno na očeh kamer, najbolj na živce? Najbolj tisto, ko se zjutraj zbudiš, še dobro ne odpreš oči, pa ti že kamera sveti v glavo. Ne veš, ali bi se pokril z odejo čez glavo … Mi je pa všeč, da sem počasi izgubila strah pred kamero, ker bi noben bavbav.

Dovolili so vam uporabo družbenih omrežij, vam je to olajšalo življenje v Baru? To je bil velik plus, da smo lahko ostali v stiku z domačimi. Pridejo trenutki, ko ti je težko in ti kdo napiše kaj spodbudnega. Čeprav si daleč, imaš občutek, da so s tabo.

Bi se še kdaj prijavili v resničnostni šov? Ne, v to se ne bi več spuščala. Kar sem hotela videti, sem. Žal mi je, da sem šla tako hitro domov, želela sem si ostati dlje. Ampak to je to.

V Bar so prišla še tri nova dekleta. Se bodo preostali tekmovalci najprej hoteli znebiti njih? Mislim, da dekleta niso konkurenca za moške. Moški vedno ostanejo najdlje. Za ženske, ki so ostale, so mogoče večja konkurenca, mislim, da jih bodo najprej spremljali, opazovali in analizirali, potem pa …

Komu bi najbolj privoščili zmago? Zmago najbolj privoščim Viti. Predvsem iz čustvenega razloga, z njo sem se najbolj ujela. Zdi se mi najbolj prizemljena, tudi med delom je kazala, da lahko še veliko pokaže. Privoščila pa bi tudi novemu tekmovalcu, Damjanu. Sicer nisva imela veliko časa, da se spoznava, ampak se mi zdi dober fant.

Kje vas bomo videli zdaj? Kako je s tetoviranjem? Potrebujem kakšne tri mesece, da si v Kranju postavim svoj studio za tetoviranje, nato uredim dokumente in začnem zares.

Ne spreglejte