Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 10. 2018,
14.47

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lunos prezračevalni sistem

Četrtek, 18. 10. 2018, 14.47

5 let, 6 mesecev

Podarili smo prezračevalno napravo v vrednosti 1.500 evrov

Oglasno sporočilo

Nagradna igra, v kateri smo srečnemu nagrajencu g. Miru Keršmancu podarili in tudi že vgradili prezračevalno napravo v vrednosti 1.500 evrov, je končana.

V podjetju Lunos se vsem sodelujočim zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri in za izkazano zanimanje za naše vrhunske prezračevalne sisteme. Vse sodelujoče v naši nagradni igri bomo prav tako nagradili z ekskluzivnim 15% popustom, ki velja do vključno 31. 12. 2018.

Če si tudi vi želite očistiti zrak v svojem domu in se znebiti vlage ter številnih mikroorganizmov in pršic, ki tako rade živijo z nami, ne odlašajte in stopite v stik z nami. Naše hitro rastoče družinsko podjetje Lunos ponuja inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo.

lunos | Foto:

Odlike našega vrhunskega prezračevalnega sistema LUNOS so:

  • Stalen dotok svežega zraka, izrabljen pa se nenehno odvaja skozi ventilatorsko enoto neposredno skozi jašek ali zunanji zid. S tem boste v prostorih dosegli nižjo vlažnost, preprečili nastajanje zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja.
  • Protihrupna in protialergijska zaščita. Filter proti alergijam je pralen in ga ni treba menjati.
  • Prezračevalni sistem LUNOS deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako pa nam prihrani do 30 odstotkov energije v primerjavi z zračenjem skozi okna.
  • Enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje. Za montažo sistema ni treba vgraditi nobenih cevi, zato je montaža hitra in brez večjih posegov v stanovanje.

lunos | Foto:

Stopite v stik z nami prek info@lunos.si ali pa pokličite na brezplačno številko in se dogovorite za termin z našim svetovalcem. Osebno pa nas lahko obiščete na naslednjih lokacijah:

LUNOS - PE Ljubljana, Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana

01 620 43 00, 080 73 13, info@lunos.si

 

LUNOS - PE Maribor, Tržaška 65, 2000 Maribor

05 933 83 90, 080 71 86, info@lunos.si

gumb pošlji povpraševanje | Foto:

 

lunos | Foto: Nova nagrada za podjetje Lunos

LUNOS je v letu 2018 ponovno dobil prvo nagrado za inovacijo na področju energetsko učinkovitih rešitev (energy efficient).

Inovacija je tokrat tudi plod slovenskega znanja, saj so bile rešitve razvite v podjetju LUNOS Slovenija, v sodelovanju z nemškimi inženirji iz LUNOS GmbH.

"Ponosni smo, da je naše podjetje Lunos, d.o.o., na slovenski trg pripeljalo inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme blagovne znamke LUNOS, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo," je ob tem povedal Milan Kuster, direktor podjetja Lunos.

Naročnik oglasnega sporočila je Lunos d.o.o. 

Ne spreglejte