SiolNET. Dom Oprema in dekor
Vsebino omogoča ARCONT IP, d. o. o.
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj je pravilna izbira oken ključna za energetsko učinkovitost?

Vsebino omogoča ARCONT IP, d. o. o.

Za ogrevanje lahko v hladnih mesecih odštejemo veliko denarja. Rešitve pa ne predstavlja varčevanje s kurjavo, ampak kakovostna okna. Berite naprej in izvedite, kako izbrati prava.

Arcont

Izbor cenejših oken vas lahko še dražje stane

Mojstri vedo, da vsako okno ni isto. Še kako pomembni so detajli. Nekakovostna okna so velikokrat glavni krivec za veliko izgubo toplotne energije. Še ena slabost nekakovostnih oken je povečan izpust škodljivih emisij v okolje, saj moramo zaradi slabe izolacije proizvajati več energije, kar pa seveda povzroča še več izpustov. Če menite, da bo izbor cenejših oken "odpihnil" vaše skrbi, je žal ravno obratno – slabša okna bodo na dolgi rok "odpihnila" vaše prihranke, ki jih boste morali nameniti proizvajanju toplotne energije in obsežnejšemu vzdrževanju.

Ste pri svojih oknih preverili, ali imajo uležajeno okovje, distančnik stekla TGI, izoliran polični profil in ojačitve po gradbenih smernicah? Tudi to je pomembno. Vse to so podrobnosti, ki pozitivno vplivajo na energetski izkoristek.

Prav to pa so tudi prednosti, ki jih zagotavlja Arcontova nova linija oken PREMIUM+. Spoznajte jo!

Arcont

Za kakovostna okna je pravi naslov podjetje Arcont okna & vrata

Če iščete kakovostna okna, je pravi naslov podjetje Arcont okna & vrata, kjer že več kot 20 let razvijajo energetsko učinkovita okna, tokrat pa predstavljajo nov standard – izjemno linijo izdelkov PREMIUM+. Optimalno izolacijo zagotavljajo 48-milimetrsko troslojno steklo (Ug=0,5 W/m2K), okna z Uw 0,78 W/m2K, ki zdaj omogočajo skoraj 10-odstotno boljšo toplotno izolativnost, in novi izolirani poličniki. Nov standard so pri Arcont okna & vrata postavili tudi pri montaži, kjer po novem uporabljajo mehkocelično peno, ki preprečuje nastanek mikrorazpok in s tem prehod zraka. Poleg tega ima nova pena tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, zrakotesnost* ter ni paroprepustna.

*10-krat večja od navadne pene PU na podlagi testov ZAG.

Arcont

Imate posebne želje? Ne skrbite!

Pri Arcont okna & vrata ustrežejo vsem željam in storitev nadgradijo po vaših željah. V liniji PREMIUM+ nadstandardno nudijo senčila in kakovostne elektropogone, s krmiljenjem priznanega proizvajalca Somfy, ki ima garancijo petih let. Sistem omogoča tiho delovanje pogonov, prav tako pa je predpripravljen za pametne inštalacije in krmiljenje z mobilno napravo, ponuja pa tudi napredne senzorje za dež, veter in sonce. Izberete lahko katerokoli nadgraditev, pri tem pa vam z veseljem pomagajo Arcontovi svetovalci.

Enaka cena, nov standard

In kaj je najboljše? V podjetju Arcont okna & vrata ponudbe v novi liniji PREMIUM+ niso podražili! Že obstoječi liniji so dodali nove napredne funkcionalnosti, ki zagotavljajo višjo raven udobja – in to za nespremenjeno ceno! Poskrbite torej za energetsko varčnost in izberite kakovostna okna Arcont iz linije PREMIUM+, ki predstavljajo novo kategorijo standarda in še boljši energetski izkoristek.

Več si lahko preberete tukaj.

Arcont

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin