SiolNET. Dom Oprema in dekor
6,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Stanovanje opremili kot v 70. in 80. letih: se spomnite teh predmetov? #foto

6,37

termometer

Ormož stanovanje
Foto: Center ponovne uporabe

Ko smo si fotografije stanovanja, ki ga je opremil in na ogled postavil Center ponovne uporabe v Ormožu, ogledali v našem uredništvu, je prav vsak od nas pritrdil, da je kakšnega od kosov opreme doma imela njegova mama ali babica.

To zagotovo ugotovijo tudi vsi obiskovalci, ki se odločijo za ogled v živo − stanovanje je namreč mogoče obiskati in si ga ogledati vsak delovnik med 8. in 15. uro, skupine pa ob predhodni najavi sprejemajo tudi zunaj tega časa.

Končno smo tudi uradno vstopili v preteklost ter na stežaj odprli vrata nostalgiji in vsem vam, ki bi želeli vsaj za hip ...

Posted by Center Ponovne Uporabe on Saturday, November 9, 2019

"Na stežaj smo odprli vrata nostalgiji in vsem vam, ki bi želeli vsaj za hip začutiti zgodbo 70. in 80. let prejšnjega stoletja," pravijo v ormoškem Centru ponovne uporabe.

"V Ormožu na Vrazovi 9 vas čaka čisto pravo stanovanje, ki vas bo s slehernim detajlom popeljalo v preteklost," so pojasnili, "v njem boste srečali kup izdelkov iz vsakdanjega življenja tistega obdobja, ki jih ni več mogoče kupiti, in se za trenutek počutili, kot bi se ustavil čas."

Ormož stanovanje Foto: Center ponovne uporabe

Ormož stanovanje Foto: Center ponovne uporabe

Ormož stanovanje Foto: Center ponovne uporabe

Oprema stanovanja sicer ni naprodaj, so še poudarili, zato pa je mogoče marsikaj podobnega najti v Centrih ponovne uporabe po Sloveniji. Med drugim imajo na zalogi tudi nekaj legendarnih stenskih gospodinjskih tehtnic Gorenje Krups, kot je ta na spodnji fotografiji. Se jih še spomnite?

Gorenje tehtnica Foto: Center ponovne uporabe

Oglejte si še:

Černobil stanovanje Trendi Stanovanje iz serije Černobil lahko zdaj najamete na Airbnbju #foto Dom Center ponovne uporabe: večino stvari, ki končajo v smeteh, bi lahko znova uporabili

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 37
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin