SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Razlog #9: Nov družinski član, ki ga bo vesela vsa družina

Oglasno sporočilo

Mame vemo, kako je, ko mora biti sinov dres pravočasno suh za nedeljsko tekmo, hčerin pulover očiščen dlak družinskega psa, s katerim se crklja vse dni, me pa bi se rade odpovedale obešanju in likanju perila ter si privoščile večer s prijateljicami v kinu.

Beko

Na srečo so strokovnjaki pri Beku razvili povsem novo tehnologijo sušenja in ustvarili hibridni sušilni stroj BEKO DH8544RX, ki vam bo prihranil tako čas kot denar. Obešanje in likanje perila bosta samo še spomin, vlaga pa ne bo več povzročala plesni v vašem stanovanju.

Sušilni stroj BEKO DH8544RX v sebi skriva pomembno novost – tehnologijo RapiDry, ki s pomočjo posebnega grelca, invertnega motorja ProSmart in toplotne črpalke zagotavlja zelo hitro in energijsko učinkovito sušenje.

Beko

Toplotna črpalka omogoča, da se povprečen čas sušenja osmih kilogramov perila skrajša s 150 na samo 118 minut, en kilogram perila pa posuši v zgolj 18 minutah. Invertni motor ProSmart poskrbi za zelo tiho in varčno delovanje sušilnega stroja, ki se uvršča v najvarčnejši energijski razred A+++.

Tudi večni strah, da bi skrčile svoj najljubši volneni pulover, je odveč, saj sušilni stroj odlikuje poseben program za nego volnenih oblačil, ki je prejel certifikat WoolMark.

Še posebej pa ga bodo veseli starši majhnih otrok in alergiki, saj program Baby Protect pri sušenju popolnoma odstrani mikroorganizme, prah, lase in dlake.

Ne glede na to, ali izbirate svoj prvi sušilni stroj ali kupujete novega, ker je vaš stari počasen, glasen in potraten, sušilni stroj BEKO DH8544RX bo s svojo hitrostjo, učinkovitostjo, varčnostjo in tihim delovanjem navdušil vso družino.

Beko

Zgoraj smo našteli samo nekaj razlogov, zakaj je sušilec BEKO DH8544RX pravi za vas. Vas še nismo prepričali? Obiščite našo spletno stran in odkrijte vseh sto razlogov, zakaj bo s sušilnikom BEKO vaše perilo vedno v dobrih rokah.


Naročnik oglasne vsebine je BIG BANG, D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin