Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 1. 2021,
8.16

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Dom24

Natisni članek

Vrt Vrt kopalnica spalnica kuhinja pohištvo advertorial Dom24

Ponedeljek, 25. 1. 2021, 8.16

2 meseca, 1 teden

Ne spreglejte: velika januarska odprodaja pohištva

Vsebino omogoča Dom24

Razmišljate o prenovi svojih bivalnih prostorov, a hkrati za to ne bi radi zapravili več, kot je treba? Ste vedno na lovu za prihranki in ugodnostmi? Potem ste na pravem mestu. Januarska inventurna razprodaja pohištva v priljubljeni spletni trgovini Dom24, kjer lahko ujamete zadnje kose po močno znižanih cenah, je prava rešitev za vas.

Če razmišljate o prenovi doma ali ste naveličani svojega starega pohištva, je zdaj resnično prava priložnost. Opremite dom po svojem okusu in privarčujte. Preverite posebno januarsko inventurno razprodajo na spletni strani Dom24.  | Foto: Če razmišljate o prenovi doma ali ste naveličani svojega starega pohištva, je zdaj resnično prava priložnost. Opremite dom po svojem okusu in privarčujte. Preverite posebno januarsko inventurno razprodajo na spletni strani Dom24.

Samo še en teden imate časa, da svoj dom osvežite z novim vrhunskim pohištvom po znižani ceni. Posebna januarska inventurna razprodaja na spletni strani Dom24 se namreč izteče 31. januarja.

Zaradi široke ponudbe spletne trgovine s pohištvom in preostalo opremo Dom24 tovrstnih fizičnih trgovin v teh časih pravzaprav ne pogrešamo. Po ugodnih cenah lahko sicer kakovostno opremo pri njih dobimo vse leto, a januarskih ugodnosti nikakor ne gre prezreti.

Januar že od nekdaj velja za tisti mesec v letu, ko lahko ob različnih odprodajah največ prihranimo. Temu pritrjujejo tudi raziskave. V začetku novega leta trgovci pohištva ponujajo ogromne popuste pri nakupu zadnjih kosov iz zaloge, kar za vas pomeni ugoden nakup kosov iz prejšnjih sezon. Kaj vse pa lahko pridobite, če se odločite za nakup pohištva na odprodaji?

Prednosti, ki jih prinaša odprodaja razstavnih eksponatov

Morda še nikoli niste zadeli na loteriji, a pri Dom24 lahko spoznate, kakšen je občutek ob zmagovalnem dobitku. Do svojega sanjskega pohištva lahko namreč zdaj pridete še ceneje.

Na prvem mestu velja omeniti, da si zdaj morda lahko končno privoščite svoje najljubše kose pohištva. Gotovo ste se že znašli v položaju, ko ste imeli ogledano čudovito spalnico, vse pa se je zataknilo pri končni ceni, ki je krepko presegala vaše finančne zmožnosti. Odprodaja razstavnih eksponatov vam lahko uresniči sanje, saj so modeli iz preteklih sezon lahko znižani tudi za 50 odstotkov. To lahko pomeni več 1.000 evrov nižjo ceno. Tako vam ne bo več treba sanjati o popolni kuhinji, saj jo boste imeli v svojem stanovanju. 

Pohištvo na odprodaji ni le odlična priložnost, da pri nakupu prihranite, temveč ima več izjemnih prednosti, zaradi katerih napisa "odprodaja razstavnih eksponatov" nikoli ne smete prezreti.  | Foto: Pohištvo na odprodaji ni le odlična priložnost, da pri nakupu prihranite, temveč ima več izjemnih prednosti, zaradi katerih napisa "odprodaja razstavnih eksponatov" nikoli ne smete prezreti.

Prenova vaših prostorov je končno uresničljiva

Na spletni strani Dom24 preverite, ali je med kosi z znižanimi cenami tudi vaš sanjski kos pohištva, privarčevani denar pa lahko investirate v kakšno garderobno omaro oziroma komplet pohištva, ki si ga sicer ne bi privoščili.

Omeniti velja, da kose pohištva na odprodaji dobite takoj, brez mukotrpnega čakanja. Odprodaja razstavnih eksponatov je najboljši način, da se izognete več tednom čakanja na naročene izdelke in stresu ob morebitnih zamudah. Razstavni eksponati so običajno na voljo takoj, ko se trgovci odločijo za odprodajo, zato lahko novo pohištvo že v nekaj dneh krasi vaš dom. 

Pri Dom24 so sicer vsem, ki imajo pred nakupom kakršnakoli vprašanja ali potrebujejo nasvet, z veseljem na voljo. Navežite stik z njimi in se prepričajte sami – s svojimi izkušnjami vas bodo zagotovo usmerili na pravo pot.

Da bo nakup še nekoliko bolj preprost, pa vam Dom24 omogoča tudi nakupovanje na 24 obrokov. Za kupljene izdelke vam omogočajo tudi brezplačen prevoz do vašega naslova.

V ponudbi spletne trgovine Dom24 lahko po znižanih cenah najdete pohištvo vseh vrst, od vrtnih garnitur pa vse do dnevnih sob, kuhinj in spalnic. Prav tako boste vedno odkrili kaj novega za otroške sobe svojih malih razbojnikov.  | Foto: V ponudbi spletne trgovine Dom24 lahko po znižanih cenah najdete pohištvo vseh vrst, od vrtnih garnitur pa vse do dnevnih sob, kuhinj in spalnic. Prav tako boste vedno odkrili kaj novega za otroške sobe svojih malih razbojnikov.

Odprodaja kopalnic 

Odprodaja kopalniškega pohištva je vaša priložnost, da na ugoden način prevetrite svojo dotrajano ali zastarelo kopalniško opremo. Privoščite si kakovostno pohištvo s praktično zasnovo in modernimi linijami, pa naj gre za kopalniške bloke ali posamične kopalniške omarice. Morda v ponudbi naletite tudi na čudovito ogledalo

Odprodaja dnevnih sob 

Dnevni prostor je običajno tisti, v katerem preživite večino časa, ko ste doma. Prav zato se opreme včasih hitreje naveličate kot v drugih prostorih. Če želite v svoje življenje vnesti nekoliko več svežine, a ne bi radi zapravili preveč, je odprodaja dnevnih regalov popolna rešitev. In ko se bo v vaši dnevni sobi čez noč začelo zbirati več sorodnikov ali prijateljev, kot ste sprva načrtovali, vas iz zagate reši odprodaja sedežnih garnitur

Odprodaja spalnic 

Ste prvič čisto na svojem in s partnerjem ali prijatelji opremljate prvo stanovanje? Če se vam je po vložku v dnevno sobo in kuhinjo pri spalnici nekoliko zataknilo, le brez skrbi. Da ne boste spali na tleh, bo poskrbela odprodaja postelj, po ugodnih cenah pa si lahko omislite tudi preproste, a kakovostne in funkcionalne komplete spalnic.

Odprodaja kuhinj

Iščete ugodno kuhinjo ali kuhinjski blok za počitniško hiško? Morda boste popolno izbiro po ugodni ceni odkrili prav med elementi na razprodaji. Posebej pri manjših pomožnih kuhinjah, pri katerih je cena pomembnejša od podrobnosti, se razstavni eksponati lahko izkažejo za odličen vir prihranka. In če občasno za mizo zberete več gostov, je odprodaja kuhinjskih stolov kot naročena.

Odprodaja vrtnih garnitur

Sredi zime po vrtne stole in mizo? Ne, nihče ne bo mislil, da ste zblazneli. Zunajsezonska znižanja so namreč kot nalašč, da se po ugodni ceni opremite za poletno sezono. In težko bi našli boljši primer strateškega nakupa, kot je odprodaja vrtnih garnitur. Oglejte si ponudbo vrtnega pohištva in poiščite garniture ali posamične elemente, ki po koncu prejšnje sezone čakajo, da jih na svoj vrt sprejme srečni novi lastnik.

PRIDOBITE VEČ INFORMACIJ

Ne spreglejte