SiolNET. Digisvet Novice
Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
 • Messenger
 • Messenger

Velikonočna razprodaja 2021 –Windows 10 Professional samo za 7,27 €

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Letošnja velika noč bo v nedeljo, 4. aprila. Čas je, da plašče, puloverje in šale pospravite v omaro in skočite na Keysoff, kjer so pripravili nore velikonočne razprodaje. Windows 10 Professional je na voljo za samo 7,27 €, Office 2019 Pro Plus pa za 28,27 €. Posebna ponudba, zaloge so omejene.

Microsoft

Morda boste nedeljsko velikonočno jutro preživeli v cerkvi ali pa boste z družino zajtrkovali in se nato posvetili lovu na velikonočna jajca. Ne glede na to, kaj boste počeli, je velika noč zagotovo poseben praznik. Praznujete ga lahko tudi tako, da si privoščite nekaj, kar vam bo pomagalo pri učenju oziroma delu. S samo nekaj kliki poiščite vso programsko opremo, ki bo nadgradila vaš računalnik. Velikonočna razprodaja Microsoftove programske opreme je že v teku na Keysoff.com.

Pomlad je tu in velikonočni prihranki so kot nalašč za to, da v dom prinesejo veselje in poskočnost. Ne zamudite odličnih ponudb na Keysoff.com.

Recite ne aprilskemu vremenu – brez kupona

Keysoffova posebna ponudba je ena najboljših, saj ne potrebujete nobenih kuponov, ampak takoj izkoristite najboljše popuste na trgu. Cene so konkurenčne, licenco za Windows 10 pa si lahko priskrbite že za manj kot osem evrov. Licenca je povsem zakonita in ne potrebuje nikakršnega aktivatorja. Oglejte si cene za izdelke v posebni Keysoffovi ponudbi:

 1. Windows 10 Professional- 7,27 € VROČE↑
 2. Windows 10 Pro Professional - dva računalnika – 11,27 €
 3. Microsoft Office 2016 Professional Plus - en računalnik- 21,27 €
 4. Microsoft Office 2019 Professional Plus - en računalnik- 28,27 € VROČE↑

Najboljše aplikacije OfficeSuite po najnižjih cenah – vse za boljšo učinkovitost pri delu in študiju.

58 odstotkov popusta za vso programsko opremo MS s kodo: BFS58

 1. Office 2016 Pro + Windows 10 Pro - CD-Keys paket za 26,68 € VROČE↑
 2. Office 2019 Pro + Windows 10 Pro - CD-Keys paket za 35,22 € VROČE↑

Novi izdelki na voljo s kodo: BFS58

 1. Windows Server 2019 Essentials za 22,26 €
 2. Windows Server 2019 Datacenter za 22,21 €
 3. Microsoft SQL Server 2019 Standard pet računalnikov za 37,80 €

45 odstotkov popusta za operacijski sistem MS Windows s kodo: BFS45

 1. Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key za 8,76 €
 2. Windows 10 Home 32/64-bit za dva računalnika CD-Key za 14,56 €
 3. Windows 10 Enterprise 2019 LTSC CD-Key za 9,80 €
 4. Windows Server 2019 Standard CD-Key za 17,23 €

Nakupovanje na Keysoff.com je preprosto. Kmalu po naročilu prejmete e-poštno sporočilo z licenčnimi ključi izdelkov – ni vam treba čakati več dni. Če imate kakšno vprašanje, vam bo služba za podporo strankam zagotovila hitro in obširno podporo, ki jo potrebujete.

Če naletite na kakršnokoli težavo ali imate vprašanje, vam bo služba za podporo strankam pomagala z besedami in dejanji 24 ur na dan, vse dni v tednu. Samo pošljite e-sporočilo na naslov: service@keysoff.com.

Pohitite in izkoristite velikonočno razprodajo Microsoftove programske opreme ter svoji boljši polovici in sebi podarite programsko opremo po najboljši ceni. Samo na Keysoff.com.

Vesele velikonočne praznike in čudovito pomlad!

Če naletite na kakršnokoli težavo ali imate vprašanje, vam bo služba za podporo strankam pomagala z besedami in dejanji 24 ur na dan, vse dni v tednu. Samo pošljite e-sporočilo na naslov: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

 • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
 • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
 • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
 • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
 • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin